Ashland Nederland kiest SERIS als beveiligingspartner

September 2017

“Eerst zaaien, dan oogsten” is de visie van SERIS in Nederland. Deze aanpak werpt nu zijn vruchten af. Na recentelijke gunningen (ServicePunt 71 en MSD Oss) wordt SERIS vanaf 1 oktober 2017 verantwoordelijk voor de beveiliging van de Ashland locatie in Zwijndrecht. Ashland valt onder de landelijke BRZO-regeling: Besluit Risico’s Zware Ongevallen. Door veiligheid op nummer één te zetten én te werken volgens duidelijke richtlijnen geven Ashland en SERIS daar samen uiting aan.

 

Over Ashland

With good chemistry great things happen! Dat is hoe Ashland kijkt naar haar vakgebied. Chemie is iets magisch en is belangrijk voor de meest uiteenlopende producten. Ashland levert speciale chemicaliën voor specifieke toepassingen in de chemische industrie. Zo produceert zij in Zwijndrecht al meer dan 50 jaar Natrosol, een fabricaat dat 1001 toepassingen kent. Het maakt water dikker en dat is nodig voor verwerking in producten als verf, shampoo, haarlak en vulmateriaal voor tabletten. Maar de olie-industrie gebruikt ook Natrosol, om te voorkomen dat waterkanalen mee omhoog worden getrokken bij oliewinning. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X