Bedrijfsrecherche

Bedrijfsrecherche

Onterecht ziekteverzuim, diefstal door medewerkers of andere vormen van fraude: criminaliteit op de werkvloer komt regelmatig voor. En dat is niet goed voor het gevoel van veiligheid in uw bedrijf. Om nog maar te zwijgen over de financiële schade die het met zich mee kan brengen. U wilt zo snel mogelijk actie ondernemen om de waarheid boven tafel te krijgen. SERIS doet bedrijfsrechercheonderzoek voor u. Wij krijgen de onderste steen boven.

Bedrijfsfraude

Verdwijnen er dingen in uw organisatie? Geld of goederen? Gaat het gerucht dat uw zieke medewerker al maanden ergens anders bijklust? Dan wilt u precies weten hoe de vork in de steel zit. Bedrijfsfraude kost u de nodige kopzorgen, vooral omdat u dacht dat u uw medewerkers kon vertrouwen. Criminaliteit op de werkvloer is niet iets dat u zelf oplost. SERIS Consulting kan u hierbij helpen. Onze onderzoekers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring met bedrijfsonderzoek. Zij zoeken tot op de bodem uit wat er aan de hand is.

Laat onderzoek aan SERIS over

Als er onrecht plaatsvindt op de werkvloer, wilt u daar het liefst zo snel mogelijk een stokje voor steken. Hoe eerder u weet wat er speelt, hoe beter. Toch kunt u beter niet zelf op onderzoek uitgaan. De bewijzen die u eigenhandig verzamelt, hebben voor een rechter namelijk weinig waarde. U voert onderzoek uit dat juridisch ongegrond en in strijd met de privacywetgeving is. Bovendien is het niet goed voor de vertrouwensband met uw personeel. Daarom kunt u uw bedrijfsrechercheonderzoek beter aan de onderzoekers van SERIS overlaten.

Erkend door justitie

SERIS Consulting is erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie als particulier onderzoeksbureau. SERIS doet onderzoek naar misstanden in uw bedrijf. Wij verzamelen bewijs en kunnen namens u aangifte doen bij de politie. De onderzoekers van SERIS zijn zijn zeer discreet en houden zich aan de privacy gedragscode van de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Bedrijfsrecherche nodig?

Verdenkt u medewerkers van diefstal? Of meldt uw werknemer zich onterecht ziek? Dan verzamelt SERIS bewijs. Wilt u meer weten over de bedrijfsrecherchediensten van SERIS? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.