Camera-observatie

Camera-observatie

Drugssmokkel en terrorisme op het vliegveld, illegale verstekelingen in de haven, agressiviteit in de wachtruimtes van zorginstellingen… ieder bedrijf kent zijn eigen sores. En daardoor heeft ook ieder bedrijf behoefte aan een andere vorm van bewaking en beveiliging. Constant bewakers op de been kost veel capaciteit en dus ook veel geld. Met camera-observatie houdt SERIS uw bedrijf 24/7 in de gaten. Op afstand. Bij problemen komen direct ervaren beveiligers in actie.

Totaalpakket

Videotechnologie staat vandaag de dag voor niets. Bij SERIS kiezen we graag voor de meest innovatie en hoogstaande technologische maatregelen om werkplekken te beveiligen. Camera-observatie is daarmee een belangrijk onderdeel van ons totaalpakket aan beveiligingsoplossingen. Met verschillende systemen bewaken we terreinen, werk- en productieprocessen, panden en nog veel meer. Precies daar waar de gevaren en risico’s het grootst zijn.

Altijd in het zicht

Met camera-observatie van SERIS is het mogelijk om precies de plekken te laten monitoren waar dit voor uw bedrijf het hardst nodig is. Zo is het binnen de retail of het MKB mogelijk om te controleren op sweethearting of winkeldiefstal. En op bedrijventerreinen lopen koperdieven direct tegen de lamp. In de observation room van SERIS bekijken ervaren centralisten de camerabeelden en slaan direct alarm wanneer iets niet in de haak is. Deze videosurveillance is voordeliger dan 24 uur per dag bewakers op de been, maar minstens zo veilig.

Heeft u interesse in camera-observatie door SERIS? Of wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden en voordelen voor uw bedrijf? Wij adviseren u graag over de beste en meest voordelige opties.