CBRE kiest voor SERIS

Juni 2017

In vervolg op het partnership met CBRE stelt SERIS zich de komende jaren verantwoordelijk voor de uitvoering van de beveiligingsdiensten bij MSD Oss. De werkzaamheden bestaan uit de bezetting van de meldkamer, balie en loges.

Het terugbrengen  van de beheerlast en -kosten en het verhogen van de transparantie van het contract zijn doorslaggevend geweest voor de keuze voor SERIS. Met de opstart van de dienstverlening biedt SERIS 20 medewerkers  in de regio Oss werk.

Aad de Vries, Algemeen Directeur SERIS: Wij zijn bijzonder trots dat CBRE de verantwoordelijkheid voor de beveiliging van de MSD sites in Oss aan ons heeft uitbesteed. CBRE is een prachtig bedrijf waarmee wij de komende jaren onze groeiende positie in Zuid-Nederland verder kunnen uitbreiden.

 

Over MSD Oss

Op twee locaties in Oss zijn twee grote productieafdelingen van MSD gehuisvest. Op locatie Moleneind is Pharmaceutical Operations gevestigd. Pharmaceutical Operations houdt zich bezig met productie, verpakking en distributie van geneesmiddelen. Naast tabletten en injectievloeistoffen worden hier ook speciale producten gemaakt, zoals anticonceptiestaafjes en -ringen op basis van polymeertechnologie.

Locatie de Geer, net buiten Oss biedt ruimte aan Biotech Operations. Deze locatie beschikt over geavanceerde productielocaties voor biotechnologische productie. In kweekreactoren van 10 tot 20.000 liter produceert MSD, met behulp van cellen en micro-organismen, grondstoffen voor geneesmiddelen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.