Gastheer/gastvrouw

Gastheren en gastvrouwen van SERIS

Op een gemiddelde werkdag loopt uw hoofd over. U rent van afspraak naar afspraak, moet stapels dossiers doorploegen en talloze mails beantwoorden. Zo gaat het ook op grote evenementen en beurzen. U bent constant in de weer, maar wilt wel dat alle bezoekers zich welkom voelen en een positieve indruk krijgen van uw organisatie. Of dat nu op uw kantoor is of op een beurs waar uw bedrijf vertegenwoordigd is. Schakel daarom de professionele gastheren en gastvrouwen van SERIS in.

Van alle markten thuis

Een warm welkom in de ontvangstruimte van uw bedrijf of een vriendelijk gezicht bij de ingang van een evenement. U kunt de gastheren en gastvrouwen van SERIS inzetten voor verschillende werkzaamheden. Bij evenementen en op beurzen kunnen zij bijvoorbeeld een stand bemannen of aan de slag in de garderobe. Ook fungeren zij vaak als eerste aanspreekpunt voor uw gasten. Ze wijzen bezoekers de weg en kunnen bijzondere of mindervalide gasten begeleiden. Hun open uitstraling maakt ze erg toegankelijk. Bovendien zijn de medewerkers van SERIS Services gewend om te werken in een internationale setting en spreken vaak één of meerdere vreemde talen.

 

Tot in de puntjes verzorgd

Vanaf het moment dat gasten uw bedrijf of beurs betreden, wilt u dat ze zich veilig voelen. De hospitality medewerkers van SERIS zijn stuk voor stuk vriendelijk en representatief. Ze hebben oog voor hun omgeving en doen hun uiterste best om bezoekers zich op hun gemak te laten voelen. Onze gastheren en gastvrouwen zien er goed verzorgd uit, dus u bent er zeker van dat zij het positieve imago van uw organisatie ondersteunen en versterken.

 

SERIS: uw perfecte host

Zou u het liefst al uw bezoekers en klanten zelf met open armen ontvangen? Maar heeft u daar simpelweg geen tijd voor? Dan kunt u het warme ontvangst met een gerust hart over laten aan de medewerkers van SERIS Services Wij nemen u de zorg voor uw bezoek graag uit handen en zorgen dat op uw bijeenkomst alleen genode gasten verschijnen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.