Gemeente Alphen aan den Rijn kiest voor kwaliteit

Juli 2018

Kwaliteit is een keuze

Vanaf 1 juni heeft SERIS haar orderportefeuille uitgebreid uit met gemeente Alphen aan den Rijn. Op het gebied van beveiligingsdiensten is SERIS door middel van een openbare Europese aanbesteding als winnaar uit de bus gekomen.

Pieter van den Herik, Business Unit Manager: “Het is goed om te zien dat gemeentelijke organisaties, waaronder Gemeente Alphen aan den Rijn kiest voor kwaliteit. SERIS heeft een zevende prijs ingediend maar is op basis van haar kwalitatieve aanpak als nog als eerste geëindigd. Partnership is niet gebaseerd op lage tarieven, maar op een gebalanceerde focus op het project, persoon en proces.”

Over gemeente Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn is een sterke speler in het Groene Hart. Een gemeente die daadkracht toont, waarin inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties centraal staan en waarin ruimte geboden wordt voor initiatieven. Voor haar ca. 110.000 inwoners biedt deze gemeente alle vormen van ‘Hollands wonen’: van dorpse kernen tot een stad met een bruisend centrum, van plattelandswonen tot nieuwbouwwijken.

De besturingsfilosofie van de gemeente Alphen aan den Rijn kenmerkt zich door de inzet van een flexibele organisatiestructuur (netwerkmodel) waarin professionals in wisselende samenstellingen werken aan verschillende opgaven. De bestuursstijl is verbindend en neemt de samenleving als uitgangspunt in plaats van het gemeentehuis. Voor meer informatie over de gemeente Alphen aan den Rijn verwijzen wij u naar de website www.alphenaandenrijn.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.