Mobiele surveillance

Mobiele surveillance

Onbevoegden hebben niks te zoeken op uw terrein of in uw pand. Zeker niet buiten werktijd. SERIS houdt een oogje voor u in het zeil met mobiele surveillancediensten. Wij voeren controlerondes uit na sluiting en voor openingstijd. Als uw alarmcentrale melding maakt van een ongewone situatie gaat onze dichtstbijzijnde beveiligingsmedewerker het alarm verifiëren. Onze mobiele surveillanten weten in elke situatie precies hoe ze moeten handelen, zodat dat u bij calamiteiten zelf de deur niet uit hoeft. Een zorg minder. 

Controlerondes

De beveiligingsmedewerkers van SERIS hebben specialistische kennis en ruime ervaring met mobiele surveillance. Wilt u er zeker van zijn dat u uw pand na kantooruren veilig achterlaat? Dan doen onze beveiligers een controleronde voor u. De surveillant controleert onder andere of het gebouw goed wordt afgesloten, of de zonwering omhoog is en of iedereen het pand heeft verlaten. Naast een brand- en sluitronde kunnen de beveiligers uw pand voor werktijd ook openen en alvast verlichting en apparatuur inschakelen, zodat uw medewerkers direct aan de slag kunnen. 

Alarmopvolging

Maakt uw alarminstallatie melding van een ongewone situatie? Dan kan het zomaar loos alarm zijn. Om te voorkomen dat u zelf voor niets uit bed komt, nemen beveiligers van SERIS eerst de stand van zaken op. Is er wel iets aan de hand, dan is er in no time iemand ter plaatse. Als uw systeem melding maakt, roept SERIS de dichtstbijzijnde mobiele surveillant op via een managementinformatiesysteem dat alle wagens exact volgt. Eenmaal op locatie controleert de surveillant uw pand en het omliggende terrein. Foute boel? Dan schakelen wij zo snel mogelijk de politie of andere hulpverleningsdiensten in. 

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Dagelijks rijdt een groot aantal surveillanceauto’s van SERIS rond om beveiligingstaken uit te voeren. Vanuit onze basis in Dordrecht en Barendrecht verzorgen alarmopvolging en mobiele surveillance werkzaamheden. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en beschikken over goed ingerichte surveillancevoertuigen voorzien van de meest moderne technieken. Bijvoorbeeld warmtebeeldcamera’s om indringers snel te signaleren. De herkenbare aanwezigheid van surveillanten heeft een preventieve werking, het houdt onbevoegden uit de buurt. Op grote bedrijverterreinen doet SERIS ook wel collectieve beveiliging. Onze surveillanten dragen zorg voor de veiligheid van alle aangesloten bedrijven en houden interne en externe controlerondes. 

Surveillanten van SERIS, altijd mobiel

Wilt u er zeker van zijn dat uw pand goed beveiligd is? Ook als u allang naar huis bent? De mobiele surveillance van SERIS houdt uw bedrijf goed in de gaten. Met een minimale responstijd dragen zorg voor de veiligheid van uw pand of bedrijventerrein. Benieuwd welke oplossing geschikt voor u is? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.