Nieuwe kledingleverancier SERIS

April 2018

kwalitatief & duurzaam

Op maandag 16 april hebben Aad de Vries, Algemeen Directeur SERIS en Angelique Egbertzen Commercieel Directeur van Galladio Corporate Fashion hun handtekening gezet onder een driejarige samenwerkingsovereenkomst.

Aad de Vries: “Tijden veranderen en hiermee ook de eisen en wensen die onze opdrachtgevers, maar zeker ook onze medewerkers aan hun bedrijfskleding stellen. Het nieuwe uniform is qua uiterlijk niet veranderd echter wel kwalitatief verbeterd. De stof is iets dikker en sluit beter aan op het lichaam. Hierdoor draagt het ook lekkerder. Wij vinden het een must dat de stoffen voor onze bedrijfskleding op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd zijn: zonder kinderarbeid, met milieuvriendelijke productielijnen en tegen een eerlijke beloning. Galladio Corporate Fashion heeft ons ervan overtuigd dat zij aan deze voorwaarden voldoen. Onze medewerkers krijgen hiernaast meer verantwoordelijkheid en worden betrokken bij het bestelproces in de webshop van Galladio Corporate Fashion.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.