Objectbeveiliging

SERIS objectbeveiliging

Personeelsleden, klanten, leveranciers… in de meeste bedrijfsgebouwen is het dagelijks een komen en gaan van mensen. Maar uw medewerkers moeten hun werk ongestoord kunnen doen en moeten zich veilig voelen in uw pand. En natuurlijk wilt u ook uw waardevolle goederen en processen goed beschermen, bijvoorbeeld tegen inbraak. Permanente, professionele bewaking van uw pand of object is daarom essentieel. Binnen en buiten kantooruren. Met de objectbeveiliging van SERIS staan alerte beveiligers 24/7  voor u klaar. 

Preventief toezicht: een veilig gevoel

In haventerreinen, winkels, ziekenhuizen, overheidsgebouwen of kantoorpanden: er is altijd beweging. Er wordt een vracht afgeleverd, een pakketje gebracht, bezoekers lopen in en uit. Sommige gezichten herkent u, andere niet. De veiligheid van uw onderneming moet geen zorg voor u zijn. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart overlaten aan SERIS. Onze objectbeveiligers weten precies wat er gebeurt in en om uw pand. Ze houden overzicht over in- en uitgaande personen en goederen en herkennen risico’s uit duizenden. Vertrouwen ze een situatie niet? Dan weten de objectbeveiligers precies hoe ze moeten handelen. Dat geeft een veilig gevoel. 

 

Goed opgeleid

Alle objectbeveiligers van SERIS zijn professioneel en goed opgeleid. Dat moet ook, want ieder bedrijf is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Of het nu een ziekenhuis betreft of een haventerminal. Beveiligers van SERIS krijgen een opleiding die past bij uw bedrijfscontext. Zij weten hoe ze de veiligheid van uw pand of object moeten waarborgen om inbraak en diefstal te voorkomen. Na kantooruren wilt u er zeker van zijn dat alle deuren van het pand goed afgesloten zijn en dat er geen risico is op brand. Daarom doen onze securitymedewerkers altijd een brand- en sluitronde en ’s ochtends beginnen ze met een openingsronde. 

 

Breed inzetbaar

Veiligheid staat voorop. De beveiligers van SERIS kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week in uw organisatie aanwezig zijn. Overdag en in de nacht, ook in het weekend. Daardoor zijn zij breed inzetbaar. Hun focus is toezicht houden in uw pand, maar vaak voeren ze ook ondersteunde taken uit. Onze securitymedewerkers kunnen goed schakelen. Het ene moment loopt een beveiliger zijn controleronde, het volgende moment is hij gastheer, receptionist of hulpverlener. 

 

Professionele objectbeveiliging?

Wilt u uw pand of object professioneel laten beveiligen? Door ervaren en goed opgeleide objectbeveiligers? Neem dan gauw contact op met SERIS. Wij hebben ruim 300 professionals in huis die we dag en nacht in kunnen zetten voor de beveiliging van uw bedrijf. Flexibel, ervaren en veelzijdig.