Ontmoet SERIS op SecurityLIVE 2018

Mei 2018

De grootste distributeurs en bekende fabrikanten ontmoeten beveiligingsinstallateurs en integrators tijdens SecurityLIVE 2018, de nieuwe beurs voor beveiligingsprofessionals die plaatsvindt op 30 en 31 mei 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.

De beurs staat volledig in het teken van de nieuwste beveiligingstechnologie op het gebied van video/IP, toegangscontrole, inbraakdetectie, alarmtransmissie en brandbeveiliging. Beide dagen vinden praktische seminars plaats over onder meer de VRKI 2.0, de gevolgen van de uitfasering van analoge telefoonlijnen voor alarmtransmissie, de beveiligingsinstallateur en aansprakelijkheid en het verhogen van de efficiency en cyberveiligheid van videosystemen.

Ook SERIS is op SecurityLIVE 2018 vertegenwoordigd en hopen u op 30 of 31 mei te ontmoeten!

De beurs is gratis te bezoeken voor beveiligingsinstallateurs en system integrators, ook parkeren bij de beurshal is kosteloos. Registratie als bezoeker vooraf is wel noodzakelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X