Onze eigen AlarmServiceCentrale is een feit

Februari 2018

Met gepaste trots kan ik melden dat SERIS Security vanaf 1 maart a.s. de beschikking heeft over haar eigen Particuliere AlarmServiceCentrale (PAC 145) met een Europese goedkeuring. Dit is de hoogste certificering die op dit moment voor een PAC te behalen is en maakt het ook mogelijk om alarmmeldingen uit andere Europese landen te ontvangen en te verwerken.

De AlarmServiceCentrale gaat overigens gebruik maken van een zeer bekende naam in de markt: Nederlandse Veiligheidsdienst Groep Meldkamer BV.

Met deze AlarmServiceCentrale in Goes kan SERIS alle soorten alarmsignalen en/of video beelden ontvangen, afhandelen en doorzenden. Tevens kunnen vanuit deze AlarmServiceCentrale op een veilige wijze allerlei acties op afstand worden verricht, bijvoorbeeld openen en sluiten van deuren en hekken, in- en uitschakelen van verlichting en bediening van camera’s en intercoms waarmee gecontroleerde toegangsverlening op afstand kan plaats vinden.

Tevens bieden wij, samen met onze partners waarmee we deze hypermoderne AlarmServiceCentrale exploiteren, de mogelijkheid om gebruik te maken van op maat gesneden oplossingen die een optimale samenwerking tussen mens en techniek garanderen, afgestemd op de specifieke behoeftes van onze klanten.

Kortom een volgende stap in de ontwikkeling van SERIS als meest vooruitstrevende beveiligingspartner!

 

Aad de Vries

Algemeen Directeur SERIS Nederland