Werkmaatschappijen

Werkmaatschappijen SERIS

Zeg veiligheid, denk SERIS. Als vooraanstaand beveiligingsbedrijf houdt SERIS zich bezig met veiligheid in de breedste zin van het woord. Met security- en beveiligingsdiensten, services, opleidingen en trainingen via de SERIS academy en verschillende technologische oplossingen, beveiligen wij ieder bedrijf en evenement. Binnen iedere branche. Lees alles over onze diensten, werkmaatschappijen en oplossingen.
 

Security

Beveiliging en bewaking is en blijft voor een groot deel mensenwerk. U kunt bij SERIS  terecht voor de volgende diensten:

 

Total security concept

Objectbeveiliging

Security host

Haven security

Retail security

Mobiele surveillance

Honden brigade

 

Services

Gastvrijheid is de beste beveiliging. De opmerkende ogen en het vriendelijke praatje van een receptioniste of gastheer geven uw bezoekers een vertrouwd gevoel, maar schrikken kwaadwillenden af. Schakel SERIS in voor:

 

Receptie diensten 

Gastheer/gastvrouw 

Telefoondiensten

Handyman

 

Academy

Veiligheid op de werkvloer is van ongekende waarde. U wilt dat uw medewerkers en bezoekers zich veilig voelen en ongestoord kunnen doen waar ze voor komen. Camerabewaking en beveiligers geven een gevoel van veiligheid, maar u wilt ook dat medewerkers zichzelf kunnen redden. Daarom biedt de SERIS Academy uiteenlopende trainingen en opleidingen aan op het gebied van security en safety. Van omgaan met agressie en hospitality tot EHBO en brand blussen. Als u weet hoe u kleine calamiteiten onder controle kunt krijgen, kunt u in sommige gevallen grote catastrofen voorkomen. Zorg dat u kennis van veiligheid hebt.

 

Security opleiding

Safety opleiding

 

Consulting

Als beveiligingsbedrijf doen we niet alles zelf. Soms kunt u gewoon bij ons terecht voor advies en ondersteuning, zodat u vervolgens zelf weer verder kunt. U kunt SERIS bijvoorbeeld inschakelen voor:

 

Compliancy

Security management 

Risk management

Project management

Training & exercise

Bedrijfsrecherche

 

Technology

De techniek staat voor niets. Ook binnen de veiligheidsbranche kunnen we niet meer zonder. Bij SERIS kunt terecht voor verschillende technologische beveiligings- en controlemogelijkheden:

 

Inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging

Camerabeveiliging

Perimeter / terreinbeveiliging

Toegangscontrole

 

Monitoring

Monitoring van uw bedrijf, terrein of evenement van een afstand? Dankzij een combinatie van moderne apparatuur en goed getrainde beveiligers, kunt u gebruikmaken van de volgende diensten van SERIS:

 

Remote control

Camera observatie

 

Wilt u meer weten over SERIS Of heeft u advies nodig over een veiligheidsvraagstuk? We helpen graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

 

  • Surveillance
  • Airport
  • Academy