Receptiediensten

Receptiediensten

Is het niet heerlijk om met een glimlach onthaald te worden als u zich aan de receptie meldt voor een zakelijke afspraak? De receptionist is het visitekaartje van een bedrijf: de eerste indruk die een bezoeker of klant van een organisatie krijgt. De receptiemedewerkers van SERIS stralen gastvrijheid uit en weten dat dit de beste beveiliging is die een bedrijf zich kan wensen. Want mensen met kwaad in de zin worden liever met rust gelaten. Met de receptiediensten van SERIS kiest u dus voor beveiliging en services in één.

 

Een gastvrij ontvangst

Representativiteit is het sleutelwoord als het gaat om receptiediensten. Een receptionist vertegenwoordigt uw organisatie. De medewerkers van SERIS zijn open en passen zich gemakkelijk aan de normen van uw bedrijf aan. Ze zijn gewend om te werken in een internationale omgeving en spreken niet alleen foutloos Nederlands, maar kunnen zich ook goed in het Engels redden. Vriendelijkheid en gastvrijheid zijn vanzelfsprekend. Net als een verzorgd uiterlijk. De receptionisten van SERIS geven uw organisatie een positief gezicht.

 

Receptionisten met verstand van zaken

Een goede receptionist is dienstverlenend ingesteld en houdt voortdurend overzicht. Niet alleen aan de balie, maar ook via de telefoon is hij of zij vriendelijk en hulpvaardig. SERIS selecteert de beste receptiemedewerkers die karaktereigenschappen hebben die passen bij het werk aan de receptie. Daarnaast worden al onze medewerkers opgeleid om uw organisatie op de juiste manier te vertegenwoordigen. Ieder krijgt een training in communicatie en hospitality aan de SERIS Academy, gericht op representativiteit en adequate communicatie.

 

Flexibel inzetbaar

Onze ervaren receptiemedewerkers kunnen uw eigen receptieteam (tijdelijk) ondersteunen. Of kies ervoor om al uw receptiediensten over te dragen aan SERIS. Wij leveren een professioneel team dat past binnen uw organisatie. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het reilen en zeilen van uw receptie en kunt u zich volledig richten op uw kerntaken. Laat die eerste indruk maar aan SERIS over.

 

Receptie-ondersteuning nodig?

Wilt u er zeker van zijn dat klanten en bezoekers een warm welkom krijgen in uw organisatie? Vriendelijk te woord worden gestaan door representatieve receptiemedewerkers? SERIS zorgt hiervoor door receptiemedewerkers in te zetten die uw gasten assertief en gastvrij verwelkomen. En die direct opmerken als mensen niet in uw gebouw thuishoren.

Meer weten over onze receptiediensten? Neem vrijblijvend contact met ons op