Remote control

Remote control bewaking

Vroeger was alles beter? Onzin, als je het SERIS vraagt. Moderne technieken maken de beveiligingswereld stukken eenvoudiger.  Brandmeldsystemen zorgen dat vlammen en rook zo snel mogelijk worden opgemerkt en zo min mogelijk schade veroorzaken. En met een alarmsysteem hebben inbrekers of overvallers een aanzienlijk kleinere kans van slagen. Heeft u ook interesse in beveiliging van afstand? Lees dan meer over remote control en videosurveillance door SERIS.

Brandmeldingen

Wilt u uw bedrijf op een eenvoudige en effectieve manier beschermen tegen brand? Voorkomen dat uw pand en materiaal ernstige schade oplopen? En laten we de mensen vooral niet vergeten. Een professioneel brandmeldsysteem kan veel ellende voorkomen en beperken. De aanleg is complex, want een brandmeldinstallatie moet 100% betrouwbaar zijn. Dat vereist kennis van systemen en organisaties, maar ook van gebouwen en certificering. Geen ruimte is hetzelfde, dus is ook geen enkel brandmeldsysteem hetzelfde. Bij SERIS kunt u terecht voor brandmeldsystemen op maat.

Alarmmeldingen

Naast brand zijn er natuurlijk meer risico’s waarmee u als bedrijf te maken heeft, verschillend per segment. Zo zijn drugssmokkel en illegaliteit een mogelijk probleem in de haven, terwijl de luchtvaart met terrorisme te maken heeft en het openbaar vervoer met agressief gedrag en vandalisme. Wat het probleem ook is; met de videosurveillance van SERIS is het mogelijk om locaties met een hoog risico 24/7 in de gaten te houden. De camerabeelden komen binnen bij de centralisten in de observation room, die de beelden live bekijken en direct alarm slaan bij de dichtstbijzijnde beveiligers (of andere hulpverleningsdiensten) als iets niet klopt.
 

Wilt u uw bedrijf ook beveiligen tegen de risico’s waarmee u te maken heeft binnen uw branche? Bijvoorbeeld met behulp van een brandmeldsysteem of alarmsysteem? Wij vertellen u graag meer over onze remote control videotechnologie en de vele mogelijkheden voor uw bedrijf.