Retail security

Retail security

Warenhuizen en winkels zijn de plek bij uitstek voor agressie, diefstal en criminaliteit. In een drukbezochte winkel heeft een dief zo zijn slag geslagen. Zakkenrollers doen hun ronde en veeleisende klanten kunnen flink wat opschudding veroorzaken. Maar het probleem komt lang niet altijd van buitenaf. Ook sweethearting komt regelmatig voor: medewerkers plegen fraude door vrienden of familie weinig tot niks te laten betalen voor producten uit uw winkel. SERIS biedt flexibele retail securityoplossingen om de orde en veiligheid van uw winkel of winkelcentrum te waarborgen. Uw winkel moet een plek zijn waar klanten en personeelsleden zich op hun gemak voelen. 

Winkelsurveillance, een veilig gevoel

De surveillanten van SERIS zijn altijd zichtbaar aanwezig in uw winkel. En dat werkt preventief. Als potentiële dieven de ogen van een surveillant in hun rug voelen priemen, denken ze wel twee keer voordat ze zonder af te rekenen het pand verlaten. Bovendien heeft uw personeel het gevoel er niet alleen voor te staan. Als u gebruik maakt van retail security kunt u niet alleen rekenen op scherpe beveiliging, maar ook op fantastisch gastheerschap. Onze surveillanten stellen zich namelijk buitengewoon dienstbaar op naar het winkelend publiek. Ze zijn alert op ongewenste activiteiten en grijpen in als zich problemen voordoen. Waar nodig samen met de wijkagent en betrokken ondernemers. 

 

Retail security op maat

De zichtbare aanwezigheid van surveillanten in uw winkel is slechts één manier om uw winkel te beveiligen. Maar niet per definitie de beste, want iedere situatie is uniek. Daarom bekijkt SERIS welke retail securityoplossing het beste past bij uw onderneming. Heeft u een kleine winkel? Dan kan een camerasysteem voldoende om winkelcriminelen af te schrikken. Twijfelt aan de betrouwbaarheid van uw eigen personeel? Een mystery guest kan uitkomst bieden. In grote winkelcentra moet u uiteraard meer maatregelen treffen. Vaak is een combinatie van meerdere beveiligingsmethodes dan de beste keuze. Zo kunt u bijvoorbeeld preventief beveiligen met bewakingscamera’s en winkelsurveillance.

 

Kiest u voor een veilige winkel?

Klanten moeten ongestoord hun inkopen kunnen doen. Medewerkers willen zich veilig voelen. Wilt u rust en orde in uw winkel of warenhuis? Neem dan snel contact op met SERIS. Wij gaan op zoek naar een retail securityoplossing die past bij uw situatie. Maak uw winkel een veilige winkel.