Security 5 kiest wederom voor SERIS

Februari 2018

Ook in 2018 is SERIS de proactieve partner van Security 5

SERIS blijft verantwoordelijk voor de collectieve surveillance op de aangesloten bedrijventerreinen. Daarnaast wordt zij mede belast  met het uitkijken van de camerabeelden in de Camera Uitlees Ruimte (CUR) te Gorinchem.

Pieter van den Herik, Business Unit Manager SERIS: “We zijn er trots op dat we onze samenwerking met Security 5 kunnen voortzetten en  uitbreiden. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij bij SERIS de kennis, kunde en middelen in huis om een dergelijke specifieke beveiligingsopdracht naar tevredenheid te verzorgen.”

Over Security 5

Security 5 verzorgt de best mogelijke veiligheid op haar bedrijventerreinen in Gorinchem (Avelingen Oost, Avelingen West, Schelluinsestraat, Papland, Handelskade, Gorinchem Oost I,Gorinchem Oost II) in het algemeen en voor de aangesloten leden in het bijzonder.

De dienstverlening omvat onder andere:

  • Surveillancevoertuig met warmtebeeldcamera dat proactief waakt over de bedrijventerreinen.
  • Beveiliging door middel van hekken, slagbomen, camera’s en directe controle van kentekens.
  • Reageren op alarmen.
  • Collectief digitaal platform voor het onderling informeren en waarschuwen bij verdachte situaties.
  • Verzorgen van de KVO(Keurmerk Veilig Ondernemen)-certificeringstrajecten.
  • Vraagbaak voor bedrijven op beveiligingsgebied.

Collectief de lasten dragen is de basis van het concept van Security 5. Dit concept heeft geresulteerd in afname van de criminaliteit van 90% op haar bedrijventerreinen. De Stichting Security5 werkt nauw samen met haar partners De Gemeente Gorinchem, Politie Zuid-Holland Zuid, Brandweer Gorinchem, Nice Security, IKG Ondernemersvereniging en SERIS Security.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X