Security Management

Security management

Beveiliging van uw organisatie is ongelofelijk belangrijk: uw wilt er zeker van zijn dat uw data niet zomaar op straat kunnen belanden en dat indringers niet zomaar uw pand binnenkomen. Maar voor u is het lastig om te bepalen waar de beveiligingsrisico’s voor uw bedrijf liggen. SERIS Consulting kan dat wel. Onze consultants kunnen een risicoanalyse voor u doen en u ondersteunen in security management. 

Risicoanalyse

Al jarenlang neemt u dezelfde beveiligingsmaatregelen en wellicht is dat altijd goed gegaan. Maar tijden veranderen en criminelen worden steeds slimmer. Het is verstandig om de veiligheid van uw organisatie eens flink onder de loep te nemen. Er bestaan namelijk geen pasklare beveiligingsoplossingen: iedere situatie vraagt om een specifieke aanpak. Daarom doen de consultants van SERIS een risico-inventarisatie en-evaluatie (RI&E) om de zwaktes in uw bedrijf te ontdekken. Heeft u een onderbezette receptie? Te weinig BHV-ers? Hoe staat het met beveiligingsprocedures? Op basis van een bezoek aan uw organisatie en gesprekken met medewerkers brengen we al uw risico’s in kaart.

Plan van aanpak

Als de adviseurs van SERIS uw bedrijf uitvoerig hebben geanalyseerd en een risicoprofiel hebben opgesteld, stellen zij een plan van aanpak op. Een overzicht van passende maatregelen die de veiligheid vergroten en risico’s verkleinen. Onze consultants geven advies op maat, specifiek voor uw organisatie. Daarbij zullen ze steeds uw kerntaken in het achterhoofd houden en zorgen dat u zo efficiënt mogelijk kunt blijven werken. Een beveiligingsplan, een dreigingsplan en een BHV-plan moeten ervoor zorgen dat de veiligheid van u en uw medewerkers gewaarborgd is. Wij adviseren u over welke maatregelen u het beste kunt treffen. Denk aan hekwerken, toegangscontrole en surveillancediensten. Heeft u ondanks dat toch pech? Dan zorgt ons BHV- en ontruimingsplan dat u weet wat u moet doen in geval van nood.

Weten hoe veilig uw bedrijf is?

Bent u benieuwd hoe het gesteld is met de veiligheid in uw organisatie? Wilt u weer even de puntjes op de i van uw beveiligingsplan zetten? De consultants van SERIS helpen u hier graag bij. Meer weten over onze risicoanalyses en adviestrajecten? Neem dan contact met ons op.