Bouw

Bouwbeveiliging

Vandalisme en diefstal: helaas hebben veel bouwbedrijven ermee te maken. Met alle gevolgen van dien. Want naast vertraging van de bouwwerkzaamheden is de financiële schade vaak groot. De oplossing? Strenge beveiliging; 7 dagen in de week en 24 uur per dag. Zo wordt de veiligheid op uw bouwplaats gewaarborgd en kunt u zich focussen op uw core business… bouwen! Maak daarvoor gebruik voor de beveiligingsdiensten van SERIS.

Beveiliging tijdens én buiten werkuren

SERIS is gespecialiseerd in veiligheid op bouwplaatsen. Onze beveiligers kennen de veiligheidsrisico’s in de bouw als geen ander en zorgen dat de beveiliging daar naadloos op aansluit. Wij beveiligen uw bouwplaats tijdens de uren dat er wordt gewerkt, maar ook daarbuiten. Zo weet u zeker dat er geen verstoringen zijn en u kunt opleveren volgens afspraak. 

 

Van camerabewaking tot preventieve controlerondes

Om diefstal en vandalisme op bouwplaatsen te voorkomen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie.

Voor beveiliging in de bouw biedt SERIS de volgende oplossingen :

  • Toegangscontrolesystemen

Vaak werkt er een groot aantal medewerkers op uw bouwterrein. Daardoor is het lastig om onbevoegden op te merken. Met onze toegangscontrolesystemen kunnen alleen bevoegden op uw bouwplaats komen. Een geruststellende gedachte.

  • Mobiele surveillance

Houd onbevoegden van uw terrein met onze mobiele surveillance. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

  • Videobewaking

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bouwterrein registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

  • Visitatie

Zijn er vermoedens van diefstal? SERIS is gespecialiseerd in het uitvoeren van visitatiediensten. Op professionele wijze wordt er gevisiteerd door onze bevoegde beveiligers. Vanzelfsprekend gebeurt het visiteren discreet en respectvol.

  • Preventieve controlerondes

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, worden dieven en vandalen op bouwterreinen ontmoedigd. Wordt er wel een onregelmatigheid gesignaleerd, dan nemen onze beveiligers direct maatregelen. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

 

Meer weten over bouwbeveiliging door SERIS?