Gezondheidszorg

Beveiliging in de zorg

Agressie, diefstal en vandalisme komen geregeld voor in zorginstellingen. De dure apparatuur en grote hoeveelheden medicatie hebben grote aantrekkingskracht op criminelen. Daarnaast lopen de emoties bij patiënten en bezoekers soms hoog op, met agressie tot gevolg. Door uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling optimaal te beveiligen, geeft u uw patiënten, bezoekers en medewerkers op alle fronten de zorg die ze verdienen. SERIS draagt hier graag een steentje aan bij.

 

Optimaal veiligheidsgevoel

Een zorginstelling vraagt om specifieke maatregelen op het gebied van safety en security. Daar weten we bij SERIS alles van. Met onze oplossingen voorkomt u diefstal, vandalisme en agressie zónder uw patiënten, bezoekers of medewerkers een onprettig gevoel te geven. Dus geen botte securitymedewerkers, maar vriendelijke en toegankelijke beveiligers. Het resultaat? Een optimaal veiligheidsgevoel binnen uw zorginstelling. 

 

Van camerabeveiliging tot hospitality

Om agressie, diefstal en vandalisme in de gezondheidzorg tegen te gaan, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Zo stellen onze professionals vooraf een risicoprofiel op, zodat we exact weten waar de grootste risico’s liggen. Voor de veiligheid en beveiliging van uw zorginstelling biedt SERIS de volgende oplossingen :

Camerabeveiliging

Bij uw zorginstelling lopen bezoekers in en uit. Dat maakt het lastig om verdacht gedrag te signaleren. Door videobewaking kunnen wij uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaken. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming.  

Preventieve controlerondes

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, wordt ongewenst gedrag ontmoedigd. Zijn er toch onregelmatigheden? Dan grijpen onze beveiligers gelijk in. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

Hospitality

U heeft veiligheid hoog op de agenda staan, maar wilt ook dat uw patiënten, bezoekers en medewerkers zich prettig voelden. Bij SERIS gaan gastvrijheid en beveiliging in de zorg hand in hand. Onze gastvrouwen en gastheren zijn vriendelijk en toegankelijk en beschikken daarnaast over uitstekende securityvaardigheden. Zo signaleert de gastheer of gastvrouw tijdig afwijkend gedrag of mogelijke gevaar en treedt hij of zij op waar nodig.

 

Meer weten over beveiliging in de zorg door SERIS? Neem vrijblijvend contact met ons op.