Kantoren

Beveiliging kantoren


In kantoren liggen waardevolle spullen als telefoons en laptops vaak voor het grijpen. En wat dacht u van documenten met vertrouwelijke informatie? Onbevoegden houdt u dan ook graag buiten de deur. Toch weten criminelen soms onopgemerkt binnen te komen; in grote kantoren lopen bezoekers immers in en uit en kennen werknemers elkaar lang niet allemaal van gezicht. Door uw kantoorpand optimaal te beveiligen, voorkomt u diefstal en creëert u een veilige werkomgeving voor uw personeel.

Bedrijfsbeveiliging van A tot Z


Bedrijfsbeveiliging is voor SERIS  dagelijkse kost. Onze securitymedewerkers weten waar de veiligheidsrisico’s zitten en ontzorgen van A tot Z. Brandveiligheid, entreemanagement, alarmopvolging: het wordt allemaal meegenomen in het beveiligingsplan. Ook is er aandacht voor security awareness, zodat uw medewerkers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én gewenst (veilig) gedrag vertonen.

Van preventieve controlerondes tot servicemedewerkers

Om de (brand)veiligheid binnen uw kantoor te waarborgen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de veiligheid en beveiliging van uw kantoorpand biedt SERIS de volgende oplossingen :

 

Preventieve controlerondes

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, zoals brand- en sluitrondes, worden criminelen ontmoedigd en gevaren vroegtijdig opgemerkt.  Indien er onregelmatigheden worden gesignaleerd, neemt de beveiliger direct maatregelen. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op flexibele momenten.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde beveiliger voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding. Wel zo veilig en gemakkelijk.  

Services
 

Een telefoniste, receptioniste, gastvrouw, gastheer of huismeester: ze dragen stuk voor stuk bij aan een fijne en veilige werkomgeving. Uw bezoekers voelen zich welkom en ook uw medewerkers stellen een ‘vertrouwd gezicht’ op prijs. Bovendien hebben servicemedewerkers een ontmoedigend effect op criminelen. Vindt er onverhoopt een calamiteit plaats? Dan wordt er snel en adequaat gehandeld.

 

Wilt u meer weten over beveiliging van kantoren door SERIS? We staan u graag bij met advies en informatie.