MKB

Beveiliging MKB
 

U wilt uw bedrijf en goederen optimaal beschermen tegen diefstal, fraude, brand en vernieling. Calamiteiten kunnen immers verstrekkende gevolgen hebben voor uw dienstverlening. En wat dacht u van de veiligheid van uw personeel? Door de juiste maatregelen te treffen op het gebied van inbraakbeveiliging en brandveiligheid, stelt u uw bedrijfsvoering en medewerkers veilig.

Veiligheidsrisico’s beheersen
 

Als MKB’er beschikt u vaak niet over enorme budgetten. Toch wilt u optimale bescherming voor uw dienstverlening en medewerkers. Bij SERIS begrijpen we dat. Onze bewaking is kostenefficiënt en geheel op maat. Zo is het ook voor MKB’ers mogelijk om de bedrijfscontinuïteit veilig te stellen. In onze bedrijfsbeveiliging speelt security awareness een belangrijke rol. Door het veiligheidsbewustzijn van uw medewerkers te optimaliseren, kunnen veiligheidsrisico’s beter beheerst worden.

Van camerabewaking tot winkelsurveillance
 

Om inbraak, fraude en brand in uw bedrijf te voorkomen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Onze beveiligers maken vooraf een risicoprofiel zodat ze exact weten waar de grootste risico’s liggen. Voor de beveiliging van MKB biedt SERIS de volgende oplossingen :

Camerabewaking
 

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bedrijf registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

Surveillance
 

Onze surveillanten signaleren onregelmatigheden in uw bedrijf en in de nabije omgeving. Zo zijn ze alert op afwijkend gedrag en verdachte voertuigen. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.  

Alarmopvolging
 

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde surveillant voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf polshoogte te nemen bij een alarmmelding. Wel zo veilig en het scheelt u een hoop ongemak.

Wilt u meer weten over beveiliging  binnen MKB door SERIS? Heeft u vragen of wilt u een advies? Onze medewerkers helpen u graag, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.