SERIS lanceert haar nieuwe website

Maart 2017

In vervolg op de lancering van de nieuwe corporate SERIS website gaat op 17 maart 2017 de SERIS website voor Nederland online.

Onze nieuwe website is gebruiksvriendelijk en heeft een eigentijdse en frisse uitstraling. De site biedt een duidelijk overzicht aan oplossingen, afgestemd op iedere situatie (segment) waarmee we onze bezoekers nog beter van informatie voorzien. Daarnaast wordt door middel van  foto’s aandacht besteed aan ons menselijk kapitaal: onze medewerkers!

De nieuwe website is in nauwe internationale samenwerking tot stand gekomen, zodat wereldwijd alle lokale SERIS websites dezelfde uitstraling hebben. Naast de nieuwe look van de website, gebaseerd op onze nieuwe huisstijl,  is ook de structuur veranderd. De inhoud is op dezelfde manier te bereiken door middel van zowel computer, smartphone of tablet.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.