SERIS zorgt voor een veilige en gastvrije omgeving door innovatieve beveiligingsoplossingen waar je geen omkijken naar hebt. 

Ontdek SERIS Nederland

Uw proactieve partner

Zeg veiligheid, denk SERIS Group. Als vooraanstaand beveiligingsbedrijf houdt SERIS  zich bezig met veiligheid in de breedste zin van het woord. Met security- en beveiligingsdiensten, services, opleidingen en trainingen via de SERIS academy en verschillende technologische oplossingen, beveiligen wij ieder bedrijf en evenement. Binnen iedere branche. Lees alles over onze diensten, werkmaatschappijen en beveiligingsoplossingen.

SERIS sociale netwerken

Wie zijn wij?

SERIS is een familiebedrijf; met ons moederbedrijf in Frankrijk en onze zusterbedrijven in België, Luxemburg en Polen beschikken wij over jarenlange internationale kennis en kunde op het gebied van beveiligingsgerelateerde dienstverlening (security, safety & hospitality). Daarnaast hebben wij meer dan 100 jaar ervaring op de Nederlandse beveiligings- en veiligheidsmarkt! De oplossingen die wij bieden voor uw vraagstukken voldoen aan alle wettelijke bepalingen en zijn gebaseerd op het principe Maatschappelijk Verantwoord (duurzaam) Ondernemen. Al onze activiteiten zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Veiligheidsbranche en beschikken over het Keurmerk Beveiliging en VCA* 2017/5.1 certificaat. Als beveiligingsbedrijf staat de veiligheid van u en uw bedrijf altijd op nummer één bij ons. We gaan graag samen met u naar de best mogelijke beveiligingsoplossing.

Ontdek meer

BEL MIJ TERUG

Meer weten over beveiligingsbedrijf SERIS? Of heeft u een vraag? Laat uw nummer achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.