SERIS neemt activiteiten & medewerkers STiPT Beveiliging over

Januari 2020

Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s & opdrachtgevers 

Aad de Vries, Algemeen Directeur SERIS Security B.V.:"Met trots kan ik u mededelen dat SERIS per direct (30 januari 2020) de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging te Rotterdam overneemt.

Omdat de huidige omvang van STiPT Beveiliging kwetsbaar is op het gebied van continuïteit en omdat de surveillanceactiviteiten geen core business zijn van de vorige eigenaren van STiPT Beveiliging is besloten op zoek te gaan naar een betrouwbare en kwalitatieve overnamepartner met aandacht voor haar opdrachtgevers & medewerkers en reeds sterk vertegenwoordigd in het Rijnmondgebied. In SERIS heeft STiPT Beveiliging deze partner gevonden."

Versterken van positie in het Rijnmondgebied

"Deze overname is een logische stap in onze ambitie om onze positie te versterken in het Rijmondgebied. Door middel van de overname van 3 surveillance routes, 9 medewerkers en een groot aantal klanten zijn wij in staat om onze huidige & toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

De surveillanceroutes van STiPT Beveiliging worden deels geïntegreerd in de huidige routes van SERIS. Daarnaast worden routes toegevoegd. Dit biedt ons de mogelijkheid om ons dekkingsgebied te vergroten en de routes nog efficiënter in te delen. De overname resulteert in een kwalitatieve dienstverlening met de kortst mogelijke responsetijden in het Rijnmondgebied.

De Naam STiPT Beveiliging blijft voorlopig bestaan. Daarnaast worden alle bestaande contractuele afspraken met opdrachtgevers en medewerkers gerespecteerd. In de toekomst worden de logo’s op de surveillanceauto’s en de uniformen van de surveillanten vervangen door het SERIS-logo."

 

.