SERIS neemt Poolse beveiligingsgigant over

Juni 2019

De SERIS-groep is trots u te kunnen meedelen dat SERIS zich met de overname van KONSALNET uitbreidt op de Poolse markt. Hiermee breidt SERIS haar activiteiten in Centraal Europa verder uit. En niet gering, want KONSALNET heeft maar liefst 18.500 medewerkers en ruim 200 miljoen euro omzet per jaar.

Met deze acquisitie is SERIS doorgedrongen tot de wereldwijde Top 10 van particuliere beveiligingsorganisaties. Het Poolse bedrijf is volledig overgenomen, met uitzondering van de divisie voor geld- en waardetransport. Die is nu eigendom van V4C Eastern Europe Fund. Vanwege de grootte van KONSALNET moesten de Europese mededingingsautoriteiten instemmen met de overname. Dat is gebeurd. 

Voorlopig blijft het Poolse beveiligingsbedrijf onder de eigen naam actief. Ook het volledige management wordt gehandhaafd. SERIS zal het bedrijf steunen in de verdere ontwikkeling. SERIS, dat ook in de Benelux tot de grotere beveiligingsorganisaties behoort, telt nu ruim 40.000 medewerkers die zorgdragen voor een jaarlijkse omzet van 700 miljoen euro.

Deze overname bewijst na de overnames in vier landen in Afrika nogmaals de ambitie van de SERIS groep om te blijven groeien zowel binnen als buiten Europa, Danny Vandormael, CEO SERIS België & Nederland

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.