Beveiliging op afstand

Security monitoring

Datalekken, inbraak, brand of drugssmokkel: gevaren en criminaliteit liggen voor vrijwel ieder bedrijf op de loer. De inzet van een professioneel beveiligingsbedrijf is dan ook nooit overbodig. Dankzij moderne technieken is het tegenwoordig niet meer nodig om 24/7 bewakers op de been te hebben. Via camera’s en meldsystemen wordt uw bedrijf op afstand in de gaten gehouden. Alarm? Dan zijn medewerkers van SERIS in een mum van tijd ter plaatse. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees alles over onze security monitoring.

Remote control

Met verschillende alarmsystemen kan SERIS voor u monitoren of uw bedrijf, terrein of pand veilig is. Daarvoor zetten wij bijvoorbeeld videotechnologie in. Ook een brandmeldsysteem en alarmsysteem behoren tot de mogelijkheden. Is er iets niet in de haak? Dan komt er een melding binnen in de meldkamer van SERIS en worden direct de dichtstbijzijnde medewerkers ter plaatste gestuurd om poolshoogte te nemen. Niet alleen fysieke plaatsten en terreinen kunnen wij monitoren, het is ook mogelijk om uw ICT-infrastructuur op afstand te checken en in de gaten te houden.
 

Camera-observatie

Met camera-observatie houden medewerkers van SERIS uw bedrijf nauwlettend in de gaten, zonder daarvoor op locatie aanwezig te zijn. Videobeelden komen binnen in een observation room, waar ervaren centralisten ze live bekijken en controleren. Zien zij mensen, gedragingen of beelden die niet in het normale plaatje passen? Ook dan gaan er direct beveiligers naar uw bedrijf om te controleren wat er aan de hand is. U krijgt dan zelf pas een melding als er écht iets aan de hand is.

 

Interesse in security monitoring door SERIS? Zeker weten dat uw bedrijf, pand of terrein 24/7 nauwlettend in de gaten wordt gehouden? Neem vrijblijvend contact met ons op.