SERIS sluit zich aan bij het Wereldpact van de Verenigde Naties

Augustus 2017

Met trots infomeren wij dat de SERIS-groep is toegetreden tot de 9000 ondernemingen in de wereld die zijn aangesloten bij het Wereldpact van de Verenigde Naties.

Vanuit onze commitment om op een verantwoordelijke en duurzame manier te handelen, heeft de SERIS-Groep vrijwillig gekozen voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van haar ondernemingen, als een onderdeel van het project dat ons al jaren aan het hart ligt. 

De ontwikkeling van ons MVO-beleid sluit aan bij respect voor de richtlijnen van het Wereldpact en de ISO 26 000-norm en is gericht op de promotie en de voortdurende verbetering van de drie belangrijkste domeinen voor Duurzame Ontwikkeling: Economie, Milieu, Sociaal en Maatschappelijk.

Onze richtlijnen worden gevolgd door al onze vestigingen volgens de regels die gelden in ieder van de landen waar de SERIS-Groep werkzaam is. 

 

Over het Wereldpact​

Het Wereldpact is een initiatief van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties dat erop gericht is om ondernemingen wereldwijd aan te zetten om zich, op basis van een vrijwillige verbintenis, in te zetten voor het promoten van duurzame ontwikkeling. Ondernemingen die toetreden, verbinden zich ertoe om individueel de 10 fundamentele principes toe te passen in relatie tot het respecteren van de mensenrechten, de internationale normen inzake arbeidsrecht en de bescherming van het leefmilieu.

www.unglobalcompact.org

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.