SERIS steunt de Stichting Sint voor ieder kind

November 2017

Heerlijk avondje is gekomen

Op zaterdag 18 november verwelkomt Nederland Sinterklaas. Na een lange reis komt hij samen met zijn pieten aan in Nederland om alle kinderen te voorzien van een cadeautje, heerlijke pepernoten en wie weet nog een chocoladeletter. Om Sinterklaas daarbij een handje te helpen organiseert Stichting Sint voor ieder kind (www.sintvooriederkind.nl) voor het 10e opeenvolgende jaar een inzamelingsactie. Dit is een inzamelingsactie voor nieuwe cadeautjes voor kinderen die opgroeien in een gezin waar geen geld overblijft om Sinterklaas cadeautjes te kopen.

Stichting Sint voor ieder kind bestaat uit een team vrijwilligers die er met elkaar voor zorgen dat ieder kind een vrolijk sinterklaasfeest kan vieren met cadeautjes.  In samenwerking met de voedselbank Hellevoetsluis heeft de stichting in 2016  131 kinderen blij kunnen maken. Stichting Sint voor ieder kind zamelt nieuw speelgoed in, dit heeft 2 redenen. De voedselbank is gehouden aan strenge hygiënische regels, daarom is het niet mogelijk gebruikt speelgoed uit te delen. Daarnaast krijgen de kinderen uit de doelgroep wel vaker tweedehands speelgoed van familie en vrienden, maar komt het niet vaak voor dat zij het speelgoed uit de nieuwe verpakkingen kunnen scheuren.

 

En rijd dan niet stilletjes ons huisje voorbij…

Aad de Vries, Algemeen Directeur van SERIS: “Zelf word ik gelukkig van blije gezichten. Een medewerker met een lach op zijn gezicht, omdat hij lekker in zijn vel zit bij SERIS of een klant die straalt omdat het beveiligingsteam op zijn locatie een uitstekende dienstverlening levert zijn hier voorbeelden van. Daarnaast laat ik ook graag kinderen stralen die er niet voor hebben gekozen dat Sinterklaas stilletjes hun huisje voorbij rijdt. Om deze reden steunt SERIS ook dit jaar weer dit geweldige initiatief.”

 

Gooi wat in mijn schoentje

Ook u kunt het hele jaar door Stichting Sint voor ieder kind steunen door het inleveren van nieuwe cadeautjes bij de inzamelpunten:

  • Dans, Party- en Businesscenter Ri-Jo, Kanaalweg Oostzijde 134, Hellevoetsluis.
  • HEMA, afdeling Klantenservice in het winkelcentrum “De Struytse Hoeck”, Hellevoetsluis.

 

Dank u sinterklaasje!

Ook financiële donaties zijn van harte welkom op rekeningnummer: NL58 INGB 0006 4132 95 t.n.v. Stichting Sint voor ieder kind. Al uw giften zijn heel hard nodig omdat helaas door de jaren heen het aantal kinderen dat onder de armoede grens leeft in hoog tempo is toegenomen. Door uw bijdrage koopt Stichting Sint voor ieder kind de cadeautjes die zij nog te kort komt. Want Sint is er toch voor ieder kind!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X