SERIS versterkt haar positie in de regio Den Haag

Februari 2018

Vanaf 1 april breidt SERIS haar orderportefeuille uit met de Vereniging Nederlandse Gemeente (VNG). Op het gebied van Ontvangst en Veiligheid is SERIS door middel van een openbare Europese aanbesteding als winnaar uit de bus gekomen. Aad de Vries, Algemeen Directeur SERIS: “Wij zijn enorm verheugd dat VNG het vertrouwen in onze organisatie heeft uitgesproken. Diverse maatregelen om de kosten beheersbaar te maken en te houden, onze innovatieve aanpak en onze aantoonbare kennis & kunde hebben geresulteerd in winnen van het contract. VNG zien wij niet als een nieuwe opdrachtgever, maar als een partner waarmee wij gezamenlijk zorg dragen voor een continu verbeterende dienstverlening.”

 

Over VNG

Vereniging van Nederlandse Gemeenten  (VNG) is de koepelorganisatie van alle gemeenten. Samen met 388 gemeenten bouwt VNG aan de kracht en kwaliteit van het lokaal bestuur. VNG ondersteunt gemeenten bij het vertalen van nationaal beleid naar gemeentelijk beleid, bij kennisdeling over de uitvoeringspraktijk en behartigt de belangen van alle gemeenten bij diverse partijen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.

X