Servicepunt71 gunt beveiligingsdiensten aan SERIS

Juni 2017

SERIS is per 1 juli 2017 verantwoordelijk voor de beveiligingsdiensten bij  gemeenschappelijke regeling Servicepunt71. Na het doorlopen van de Europese aanbestedingsprocedure, met de gunningscriteria 70% kwaliteit en 30% prijs heeft SERIS de overige 7 inschrijvers achter zich gelaten.

De nadruk in het aanbestedingstraject lag vooral op kennis en kwaliteitsborging van de medewerkers alsmede de kwaliteitsslag van reactief naar proactief personeel. De werkzaamheden betreffen een integrale aanpak bestaande uit objectbeveiliging, brand,- opening en sluitrondes en aansluiting van de inbraakalarmsystemen op de alarmcentrale.

Jan van Dijk, Commercieel Directeur bij SERIS: “we zijn er trots op dat we een partnership met Servicepunt 71 kunnen aangaan. Qua naam, ambities en volume past deze opdracht uitstekend bij onze groeiambitie. Wij versterken onze positie en ons netwerk als beveiligingsorganisatie én dragen daarnaast bij aan de veiligheid in de Leidse regio.”

 

Over Servicepunt71

Sinds 1 januari 2012 verzorgt Servicepunt71 diensten op het gebied van ICT, HRM, Financiën, Facilitaire Zaken, Juridische Zaken en Inkoop voor de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude en haar opdrachtgever Holland Rijnland. Door de krachten te bundelen draagt zij bij aan betere dienstverlening aan burgers, bedrijven en instellingen. Daarnaast bespaart Servicepunt71 kosten door schaalvoordelen slim te benutten. Samenwerking helpt ook de kwetsbaarheid van de gemeentelijke organisaties te verminderen. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw navigatiemogelijkheden te garanderen, om bezoekers statistieken te realiseren. Door verder te navigeren, gaat u akkoord met het gebruik hiervan.