Mobiel surveillant

Mobiel surveillant

Als mobiel surveillant bestrijk je een gebied waarin meerdere objecten de aandacht vragen. Hierbij hoort het uitvoeren van brand- en sluitrondes, controlerondes (zowel intern als extern) en openingsrondes, maar ook het reageren op inbraakmeldingen vanuit de observationroom.

Tijdens het uitvoeren van deze werkzaamheden beschik je over een goed ingerichte surveillancewagen en de benodigde technische snufjes. Zo zijn een aantal voertuigen bijvoorbeeld uitgerust met een warmtebeeldcamera, waarmee verdachte of gevaarlijke situaties sneller worden ontdekt.

Als mobiel surveillant kan je zelfstandig situaties inschatten en beslissingen maken. Je reageert adequaat op uitdagende situaties en weet onder alle omstandigheden oplossingsgericht te denken.

Indien nodig schakel je de hulp van collega’s of hulpdiensten in, waar je snel en gestructureerd een situatie aan kan rapporteren. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een melding ontvangt van één van je collega’s die hulp nodig heeft. Ondanks de zelfstandigheid binnen deze functie is het werken in teamverband dus ook van belang.

Belangrijkste eigenschappen van een mobiel surveillant:

  • Oplettendheid
  • Zelfstandigheid
  • Rapporteren en communiceren
  • Adequaat handelen in uitdagende situaties
  • Werken in teamverband

 

Heb jij het in je om mobiel surveillant te zijn bij SERIS? Bekijk dan de openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.