Technical Security Solutions

Technical security solutions

De techniek is voortdurend in ontwikkeling. Ook op het gebied van beveiliging. Er zijn steeds vaker technische oplossingen inzetbaar als aanvulling op, of zelfs ter vervanging van de traditionele beveiligingsmethoden. Vaak kunnen technische beveiligingsoplossingen uw primaire proces perfect ondersteunen. SERIS zoekt voor u uit hoe technical security solutions een meerwaarde voor uw bedrijf zijn. We houden rekening met de efficiëntie en we wegen de kosten af tegen de baten. SERIS vindt voor ieder beveiligingsprobleem een oplossing

Inbraakbeveiliging

U moet er niet aan denken: bij een inbraak worden kostbare machines ontvreemd, of een groot deel van uw voorraad. De schade kan dan behoorlijk in de papieren lopen. SERIS biedt inbraak detectie- en beveiligingstechnologie, die inbrekers tijdig signaleert en daardoor in veel gevallen diefstal kan voorkomen. Uw alarmsysteem is aangesloten op de centrale van SERIS, waardoor wij snel en efficiënt kunnen handelen.

Brandbeveiliging

Mocht er brand uitbreken in uw bedrijfspand, dan wilt u de schade beperken op uw goederen en de vluchtroute voor uw personeel zo gemakkelijk mogelijk maken. SERIS maakt uw organisatie zo brandveilig mogelijk. Wij leggen bijvoorbeeld sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen voor u aan. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw bedrijf.

Camerabeveiliging

Inbrekers, vandalen en interne fraude: u wilt er alles aan doen om crimineel gedrag te weren uit uw organisatie. Cameratoezicht is daar een goed middel voor. De camerasystemen worden steeds slimmer en kunnen ongewenste situaties signaleren, waardoor u sneller kunt handelen. SERIS installeert voor u camerabewaking voorzien van de nieuwste technologie. U kunt beelden bekijken vanaf iedere locatie, maar u kunt ook opnemen. Gaat het alarm in uw bedrijf? Dan kunnen de medewerkers van SERIS direct via camerabeeld zien wat er aan de hand is.

Terreinbeveiliging

Niet alleen de beveiliging van uw bedrijfspand is belangrijk, u wilt ook graag onbevoegden van uw terrein weren. SERIS maakt gebruik van verschillende technologieën om om indringers tijdig te signaleren. Denk aan gronddetectie, een ondergronds druksysteem dat trillingen in de grond detecteert en omzet in een alarmmelding. Een radardetector geeft alarm als die een vreemd object opmerkt op het terrein. En als een indringer uw hekwerk voorzien van 10.000Volt spanning ontdekt, denkt die wel twee keer na over een inbraak.

Toegangscontrole

Als bedrijf wilt u precies weten wie er in uw gebouw is. U registreert uw bezoekers en medewerkers hebben een pas. Toegangscontrolesystemen worden steeds geavanceerder. En dat heeft grote voordelen. U kunt voor iedere medewerker bepalen tot welke ruimte hij of zij toegang heeft en u weet precies wie er in het pand is. Het controlesysteem van SERIS is buitengewoon intelligent en functioneel. Zo hoeft u niks aan het toeval over te laten.

Meer weten?

Bent u benieuwd hoe technologische oplossingen uw bedrijfsbeveiliging kunnen ondersteunen? Of hoe u kosten kunt besparen door fysieke beveiliging gedeeltelijk te vervangen door technologie? SERIS kan u alles vertellen over technologische beveiligingsoplossingen. Neem snel contact met ons op.