Telefoondiensten

Telefoondiensten

Vragen over parkeervergunningen, omzetten van uw ziektekostenverzekering, opzeggen van het abonnement op de krant… Veel zaken worden tegenwoordig digitaal of per telefoon geregeld. Belangrijk klantcontact dus. Als uw organisatie met een telefoondienst werkt, wilt u een telefonist die uw bedrijf op een positieve manier representeert. Iemand die uw bellers vriendelijk en dienstverlenend te woord staat. SERIS  kan uw telefoonverkeer van u overnemen. Onze telefonisten staan al uw klanten professioneel te woord.

Klantvriendelijk en professioneel

Gastvrijheid, dat is wat u wilt als u bezoekers ontvangt op uw kantoor. Maar ook als klanten of belangstellenden u telefonisch benaderen, wilt u dat zij het gevoel hebben dat zij gelegen bellen en dat hun telefoongesprek welkom is. Iedere beller wil gehoord worden. En dat is precies wat de telefonisten van SERIS doen: zij luisteren geduldig en doen er alles aan om uw klanten van dienst te zijn. We selecteren de medewerkers voor onze telefoondienst nauwkeurig. Een receptionist moet er verzorgd en representatief uitzien. Een vereiste voor een telefonist is dat hij of zij een prettige stem heeft en duidelijk articuleert. SERIS zet voor u de beste telefonisten in.

 

Telefoondienst met ervaring

Op een telefooncentrale staat de telefoon vaak roodgloeiend. Te lange wachttijden wilt u koste wat kost voorkomen, maar klantvriendelijkheid gaat altijd voor. Onze ervaren telefonisten weten hoe ze telefoonverkeer vriendelijk, maar toch snel en accuraat kunnen afhandelen. U blijft van alles op de hoogte door gespreksverslagen en duidelijke terugbelnoties. Onze professionele medewerkers zijn communicatief zeer vaardig, niet alleen naar klanten maar ook in de communicatie met u.

 

Altijd bereikbaar

Wilt u dat uw organisatie altijd bereikbaar is? Dat iedere (potentiële) klant of belangstellende vriendelijke en kordaat te woord gestaan wordt? Neem dan eens contact op met SERIS Services. Wij nemen de zorg voor uw telefoondiensten graag uit handen.

Meer weten over de telefoondiensten van SERIS? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie