Als ondernemer wilt u zich kunnen richten op zaken die echt belangrijk zijn. Je zorgen maken om veiligheid en sleutelbeheer van uw pand kan onnodige stress veroorzaken.

Wat is alarmopvolging?

Alarmopvolging is het reageren op incidenten. Zoals het afgaan van uw alarmsysteem of brandmeldinstallatie. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat SERIS Security uw sleutels beheert.

Waarom kiezen voor professionele alarmopvolging?

1. HET NEEMT FRUSTRATIE WEG!

Als ondernemer bent u vaak het eerste aanspreekpunt. U wordt midden in de nacht gebeld omdat het alarm op uw kantoor is afgegaan. Daar aangekomen blijkt het een vals alarm te zijn.

2. HET IS BETER VOOR UW EIGEN VEILIGHEID EN DIE VAN UW MEDEWERKERS!

Blijkt er wel een inbraak plaats te vinden, loopt u het risico inbreker(s) tegen het lijf te lopen. De alarmopvolgers  (mobiel surveillanten) van SERIS Security zijn getraind om met deze situaties om te gaan.

3. ALARMOPVOLGERS ZIJN 24/7 BESCHIKBAAR!

Zelfs als er meerdere sleutelbeheerders beschikbaar zijn, is de kans dat er niet gereageerd kan worden vrij groot. De alarmopvolgers van SERIS Security zijn altijd beschikbaar. Zij kunnen snel aanwezig zijn.

4. ALARMOPVOLGERS HEBBEN TECHNISCHE KENNIS!

In het geval van een vals alarm weet de alarmopvolger van SERIS Security hoe een probleem met het alarmsysteem opgelost moet worden. Dit bespaart stress, tijd en geld.

5. UW SLEUTELS ZIJN IN VEILIGE HANDEN!

De meeste bedrijven geven een reservesleutel aan een medewerker. Deze kan de sleutel echter verliezen. Een verantwoordelijkheid die u prima kunt uitbesteden aan SERIS Security.

6. TOEGANG BIJ CALAMITEITEN!

Als een medewerker zonder sleutel van het pand iets vergeten is dan kunt u gebruik maken van de alarmopvolger voor sleutelbeheer. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een extra mogelijkheid als dat, om wat voor reden dan ook, nodig is.

SERIS Security is een beveiligingsbedrijf dat o.a. actief is in mobiele surveillance, alarmopvolging, objectbeveiliging en havenbeveiliging. SERIS Security is certificaathouder van het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche en is ook gecertificeerd volgens de normen ISO9001:2015 en VCA*.

Neem contact op met SERIS Security over dit onderwerp op de volgende manieren:

Per telefoon: 088-7374700

Per email: surveillance@seris.nl

Via ons contactformulier: https://seris.nl/nl/contact