Beveiliging in de zorg

Beveiliging in de gezondheidszorg is van groot belang. Agressie, diefstal en vandalisme komen geregeld voor in zorginstellingen. De dure apparatuur en grote hoeveelheden medicatie hebben grote aantrekkingskracht op criminelen. Daarnaast lopen de emoties bij patiënten en bezoekers soms hoog op, met agressie tot gevolg. Door onze branche specifieke oplossingen weten we uw ziekenhuis, verzorgingshuis of GGZ-instelling optimaal te beveiligen. Onze professionals geven uw patiënten, bezoekers en medewerkers op alle fronten de zorg die ze verdienen. SERIS draagt hier graag een steentje aan bij.

Zorgbeveiliging geeft een veilig gevoel

Een zorginstelling vraagt om specifieke maatregelen op het gebied van safety en security. SERIS regelt dit voor u. We beperken risico’s, delen onze kennis en zijn uw flexibele partner op het gebied van beveiligingsoplossingen. Vriendelijke beveiligers creëren een optimaal veiligheidsgevoel binnen uw zorginstelling.

De uitdagingen van beveiliging in de zorg

Een veilige omgeving in de zorg wil iedereen. De verschillende factoren maken het een uitdaging. De zorgbeveiligers van SERIS zijn getraind op iedere situatie. Hierdoor kan de veiligheid van iedereen ten allen tijde gegarandeerd worden.

Daarnaast bieden wij 24/7 beveiliging doormiddel van videobewaking. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale waar de beelden live bekeken worden door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming.

Preventieve controles

Door het voeren van preventieve controles wordt ongewenst gedrag ontmoedigd. Zijn er toch onregelmatigheden? Dan grijpen onze beveiligers gelijk in. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast of flexibel moment.

Daarnaast verwachten bezoekers en patiënten de beste hospitality. Bij SERIS gaan gastvrijheid en beveiliging in de zorg hand in hand. Onze gastvrouwen en gastheren zijn vriendelijk en toegankelijk. Daarnaast beschikken ze uiteraard over uitstekende securityvaardigheden. Zo signaleert de gastheer of gastvrouw tijdig afwijkend gedrag of mogelijk gevaar en treedt op waar nodig.

Beveiliging in de zorg door SERIS

U wilt natuurlijk moeiteloos de juiste zorg kunnen bieden. Een goede ziekenhuis bewaking, of een beveiliging voor uw zorginstelling of GGZ-instelling is dan belangrijk.

We helpen u graag bij het vinden van passende beveiligingsoplossingen voor uw zorginstelling. SERIS is uw flexibele en proactieve partner. We kunnen u van A tot Z ontzorgen. Onze professionals gaan preventief te werk om de veiligheidsrisico’s beperken.

Proactieve partner