Veiligheid: een basisbehoefte

Onze experts vertalen wetten en regels naar uw praktijk en onderzoeken vakkundig wat noodzakelijk is om incidenten te voorkomen. We zijn er niet alleen voor de preventie, maar bieden het totaalpakket. Doordat we bij SERIS snel kunnen schakelen, zijn we in staat om ter plaatse een incidentenanalyse uit te voeren. Op deze manier kunnen we passende preventieve maatregelen treffen om herhaling te voorkomen. Daarnaast verzorgen we periodiek safety oefeningen om de veiligheidsvaardigheden van uw medewerkers aan te scherpen. Dit doen we in samenwerking met autoriteiten als politie, douane en andere ketenpartners.

De organisatie van veiligheid

Veiligheid is een basisbehoefte die helaas niet altijd vanzelfsprekend is. SERIS begrijpt als geen ander hoe veiligheid georganiseerd moet worden. We luisteren naar uw specifieke wensen en combineren deze met onze deskundigheid. Doordat we snel kunnen schakelen, weten we onze klanten een uitstekende service te bieden!

Het total security concept voor ieder budget

SERIS ondersteunt uw organisatie niet alleen bij de beleids- en planvorming, maar ook in de uitvoering hiervan. Denk hierbij aan:

  • het opstellen van calamiteitenplannen en risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E)
  • de implementatie van veiligheidsprocessen
  • het verzorgen van trainingen op het gebied van BHV, EHBO, VCA en omgang met kleine blusmiddelen
  • het leveren van veiligheidspersoneel zoals brandwachten, verkeersregelaars, parkeerstewards en toezichthouders
Proactieve partner