Beveiliging industrie

Bij SERIS denken we volledig met u mee. Zo begrijpen wij dat verstoring van het productieproces tijd en geld kost. Bij industriële bedrijven staat de continuïteit van het productieproces centraal. Ook calamiteiten kunnen grote gevolgen hebben voor uw medewerkers of het milieu. Door de juiste safety- en securitymaatregelen te nemen, houdt u uw processen draaiende en uw medewerkers en omgeving (brand)veilig. Wij weten het verschil te maken!

Security awareness

Door onze branche specifieke oplossingen weten we ook in de industrie wat er speelt op het gebied van veiligheid en aan welke oplossingen behoefte is. We gaan altijd klantgericht te werk. Onze beveiligers kennen de protocollen op het gebied van SHE (safety, health and environment) en weten hun kennis te vertalen naar uw specifieke situatie. Daarbij is het belangrijk dat uw medewerkers en bezoekers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én daarnaar handelen. Het creëren van security awareness is dan ook een belangrijk onderdeel van onze aanpak.

Beveiliging op maat

Wij bieden een combinatie van mensen en techniek altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Zo stellen onze beveiligers een risicoprofiel op, zodat ze exact weten waar de grootste risico’s liggen. Op deze manier is uw bedrijf optimaal beveiligd. Voor de veiligheid en beveiliging van uw medewerkers en productieprocessen biedt SERIS de volgende oplossingen.

Videobewaking

SERIS beschikt over de modernste camera’s. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bedrijf registreren. De monitoring vindt plaats in onze meldkamer. Bij onregelmatigheden wordt er direct actie genomen.

Mobiele surveillance

Houd onbevoegden van uw terrein met onze mobiele surveillance. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

Toegangscontrolesystemen

Met een toegangscontrolesysteem kunnen alleen bevoegden op uw terrein komen.
Wilt u meer weten over industrie beveiliging door SERIS? Heeft u vragen of wilt u advies?

Proactieve partner