Remote control

Ons Security Operation Center kan alle soorten alarmsignalen en videobeelden ontvangen, analyseren, afhandelen en doorzenden. Tevens kunnen vanuit het Security Operation Center op een veilige wijze allerlei acties op afstand worden verricht.  Denk hierbij aan openen en sluiten van deuren en hekken, in- en uitschakelen van verlichting en bediening van camera’s en intercoms waarmee gecontroleerde toegangsverlening op afstand kan plaatsvinden: remote control.

24/7 cameraobservatie

Met camerabeveiliging en meldsystemen op afstand houden wij uw locatie voortdurend goed in de gaten. Zien wij in ons Security Operation Center iets ongewoons, dan slaan we alarm en komen we direct in actie. De beschikbare data wordt enerzijds gebruikt voor het voorkomen van incidenten en anderzijds voor het verbeteren van de dienstverlening aan u als klant. Een camera-observatiesysteem heeft zich al vele malen bewezen als een geweldige manier voor beveiliging op afstand.

Altijd in zicht bij de alarmcentrale

Elke organisatie heeft haar specifieke behoefte op het gebied van bewaking en beveiliging. SERIS levert een op maat gemaakt plan en zet naast videotechnologie bijvoorbeeld ook brandmeld- en alarmsystemen in om uw veiligheid te waarborgen. Bij onze meldkamer verwerken we alle alarmmeldingen. Om uw veiligheid te garanderen, kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week een beroep op ons doen. Wilt u meer weten over wat SERIS voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van beveiliging op afstand?

Monitoring

Met video surveillance houden medewerkers van SERIS uw bedrijf nauwlettend in de gaten, zonder daarvoor op locatie aanwezig te zijn. Videobeelden komen binnen in ons Security Operation Center, waar ervaren centralisten ze live bekijken en controleren. Zien zij mensen, gedragingen of beelden die niet in het normale plaatje passen? Dan gaan er indien nodig beveiligers naar uw bedrijf om te controleren wat er aan de hand is. U krijgt zelf pas een melding als er écht iets aan de hand is. Met video observatie houdt SERIS uw organisatie 24/7 in de gaten.

Alarmmeldingen

Er zijn verschillende soorten alarmmeldingen. Denk bijvoorbeeld aan inbraakmelding, een calamiteitenoproep of een persoonsalarm. Ook bij een technische storing kan er een alarmmelding afgaan. Om niet onnodig in actie te komen, kunnen centralisten in de alarmcentrale via camerabeelden beoordelen of het om een vals alarm gaat of dat hulpdiensten ingeschakeld moeten worden. In geval van vals alarm, kan de centralist het systeem weer resetten en inschakelen.

Brandmeldingen

Een professioneel brandmeldsysteem kan veel ellende voorkomen en beperken. De aanleg is complex, want een brandmeldinstallatie moet 100% betrouwbaar zijn. Het vereist kennis van systemen en organisaties, maar ook van gebouwen en certificering. Geen ruimte is hetzelfde, dus een brandmeldsysteem ook niet. Bij SERIS kunt u terecht voor brandmeldsystemen op maat. Wilt u uw bedrijf op een eenvoudige en effectieve manier beschermen tegen brand? Dan is SERIS uw partner!

Totaalpakket

Om alle risico’s waar uw bedrijf mee te maken heeft te tackelen, wordt er real time gemonitord. Bij SERIS kiezen we graag voor de meest innovatieve en hoogstaande technologische oplossingen om werkplekken te beveiligen. Met verschillende systemen bewaken we terreinen, werk- en productieprocessen, panden en nog veel meer. Wat het probleem ook is, met de camerasurveillance van SERIS is het mogelijk om locaties met een hoog risico 24/7 in de gaten te houden. Dat is échte vakmanschap!

Aan de slag met beveiliging op afstand?

Wilt u uw bedrijf ook beveiligen tegen de risico’s waarmee u te maken heeft binnen uw branche? Als beveiligingsspecialist vertellen we u graag meer over hoe u uw beveiliging kan optimaliseren en kan uitbreiden met onze diensten op afstand. Wij geven u graag advies, neem contact met ons op.

Proactieve partner