Wereldwijde beveiligingsorganisatie

40.000 professionele en gastvrije medewerkers

SERIS Group is een niet beursgenoteerde, wereldwijd opererende beveiligingsorganisatie met dochterbedrijven in negen landen. Hiervan zitten er vier in Afrika. In zowel Frankrijk, België en Polen behoort SERIS tot de grootste en leidende beveiligingsbedrijven in het land. In een aantal andere landen is er de ambitie om deze positie zo snel mogelijk te bereiken.

Binnen de SERIS group werken wereldwijd ongeveer 40.000 professionele en gastvrije medewerkers die elke dag zorgen voor de veiligheid van miljoenen mensen bij duizenden klanten. De totale omzet van de groep bedroeg in 2021 ongeveer 663 miljoen euro. Als onderdeel van de SERIS Group is de Nederlandse organisatie altijd aangesloten op de meest recente internationale ontwikkelingen en is toegang tot de brede kennis en ervaring van de specialisten binnen de groep verzekerd.

Samenwerking met Amarante International

SERIS is aandeelhouder van Amarante International. Met meer dan 20 dochterondernemingen en 300 medewerkers helpt Amarante organisaties bij het voorkomen en beheersen van de risico’s die samenhangen met hun internationale ontwikkeling. Amarante biedt haar klanten globale beschermingsoplossingen, aangepast aan de beperkingen van vestiging in risicovolle gebieden. De perfecte samenwerking tussen de kennis van SERIS en Amarante maakt het mogelijk om een ​​geïntegreerd aanbod aan te bieden dat de toegang tot complexe internationale markten makkelijker maakt.

Proactieve partner