Beveiliging bedrijventerreinen

Collectieve beveiliging voor bedrijventerreinen

Beveiliging op bedrijventerreinen is van groot belang. Bedrijventerreinen zijn namelijk een populair doelwit voor criminelen, brandstichters en vandalen. Bij SERIS begrijpen wij dat een goede beveiliging essentieel is. We beidden hoogwaardige beveiligingsoplossingen voor bedrijventerreinen. Professioneel, modern en geheel op maat.

Een bedrijventerrein wordt vaak gedeeld met allemaal verschillende bedrijven. Het is dan aan te raden om gebruik te maken van collectieve beveiliging. Door de handen ineen te slaan, kunnen er efficiënte en effectieve veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Bovendien kunt u de kosten delen. Hierdoor geniet u van gezamenlijke beveiliging tegen een lage prijs.

Intelligente beveiligingsoplossingen op uw bedrijventerrein

Om criminaliteit op bedrijventerreinen tegen te gaan, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Dit doen we met een combinatie van mensen en techniek, altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de beveiliging van bedrijventerreinen bieden we verschillende beveiligingsoplossingen.

Surveillances op bedrijventerreinen

Door het voeren van fysieke beveiliging op het bedrijventerrein zijn we snel ter plaatse. SERIS biedt de volgende surveillancemogelijkheden:

Camerabewaking voor 24/7 bedrijventerreinbeveiliging

Met een camerabewaking heeft u overal ogen op uw bedrijventerrein. We bieden de volgende cameraoplossingen:

Preventieve controleronde

Voorkomen is beter dan genezen. Door preventieve controlerondes te houden, worden dieven en vandalen ontmoedigd. Wordt er een onregelmatigheid gesignaleerd? Dan nemen onze beveiligers direct maatregelen. Een preventieve controleronde kan plaatsvinden op een vast tijdstip of op een flexibel moment.

Collectieve surveillance

Bij een collectieve surveillance houden onze ervaren surveillanten het gehele bedrijventerrein nauwlettend in de gaten. Bedrijven die zich hebben aangesloten bij de collectieve beveiliging worden stuk voor stuk geïnspecteerd. Is er een verdacht persoon of een verdacht voertuig te zien? Dan nemen onze surveillanten gelijk actie.

Mobiele surveillance

Met onze mobiele surveillance weert u criminelen en vandalen. Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij ongewenst gedrag.

Kentekencamera

Onze kentekencamera’s registreren alle auto’s die uw bedrijventerrein op of af rijden. De kentekencamera fungeert als een afstandspaslezer voor het kenteken, die het intoetsen van codes, het scannen van passen of het gebruik van een afstandsbediening vervangt. Dat maakt de toegangsverlening contactloos, snel en veilig. Met de huidige technologische ontwikkelingen biedt een moderne kentekencamera naast kentekenherkenning een breed scala aan aanvullende functionaliteiten.

Moderne camerabewaking

SERIS beschikt over moderne camerabewaking voor uw bedrijventerrein. Hiermee kunnen we elke vierkante meter van uw bedrijventerrein registreren. De medewerkers in onze meldkamer houden de camerabeelden nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij onregelmatigheden.

Alarmopvolging

Wanneer uw alarmsysteem afgaat, komt er een melding binnen bij onze alarmcentrale. De alarmopvolging neemt de dichtstbijzijnde mobiele surveillant voor zijn rekening. Hierdoor hoeft u niet langer zelf poolshoogte te nemen bij een alarmmelding. Wel zo veilig en het scheelt u een hoop ongemak.

Wilt u meer informatie over bedrijventerreinbeveiliging door SERIS?

Proactieve partner