Beveiliging van SERIS: betrouwbare partner

Beveiliging van uw bedrijventerrein, goed afgesloten kantoren, camerabeveiliging in de openbare ruimtes. SERIS is uw betrouwbare partner. Wij maken het verschil door ervoor te zorgen dat u en uw medewerkers zich veilig voelen op de werkvloer. Daarbij begrijpen we dat u ook uw goederen en processen wilt beschermen. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen om zo de risico’s te beperken. Wij vinden het belangrijk dat u zich zorgeloos kunt richten op de kerntaken. Met ons total security concept weten we alle beveiliging professioneel uit handen te nemen.

Integrale oplossingen: een totaalpakket

Bij SERIS hebben we alle ervaring om uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging te zijn. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor beveiliging van bedrijventerreinen en camerabewaking. Onze diensten zijn volledig op maat. We kunnen snel schakelen en staan voor een proactieve aanpak! We onderzoeken welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn en geven hierin vakkundig advies. We nemen de wet- en regelgeving van uw bedrijf vanzelfsprekend mee in onze aanpak en bepalen waar we onze beveiligers zullen inzetten en waar technologische oplossingen voldoende zijn.

Het total security concept voor ieder budget

Onze total security benadering biedt de optimale balans tussen menskracht en techniek. Hierdoor kunnen de kosten aanzienlijk verlaagd worden. We zorgen altijd dat we klantgericht te werk gaan en denken mee met uw wensen. Ongeacht de omstandigheden zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende beveiliging aanwezig is. Of het nu gaat om fysieke beveiliging, beveiliging op afstand of mobiele surveillance. Wij zoeken uit wat er nodig is!

Beveiligingsoplossingen

De techniek ontwikkelt zich dagelijks. SERIS is altijd op zoek naar de nieuwste innovatieve technieken om u toekomstbestendige oplossingen te bieden. Beveiligingstechniek kan een belangrijk deel van de beveiliging op afstand verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan digitale surveillance, remote control of een security managementsysteem. SERIS weet de juiste middelen te combineren om uw organisatie uitstekend te beveiligen, ongeacht het budget.

Beveiliging op maat

Bent u op zoek naar een proactieve partner welke voorop staat in innovatieve beveiligingsoplossingen? SERIS biedt beveiliging op maat door een combinatie van mankacht en technische beveiligingsoplossingen, passend bij uw bedrijf en budget. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

Proactieve partner