Beveiliging kantoor

Kantoorbeveiliging van A tot Z

Beveiliging op kantoor voorkomt diefstal en creëert een veilige werkomgeving voor uw personeel. De kans is namelijk groot dat op uw kantoor waardevolle spullen en documenten met vertrouwelijke informatie onbewaakt op hun plek liggen. Dit maakt het voor criminelen makkelijk om hun slag te slaan. Onbevoegden houdt u natuurlijk liever buiten de deur. Bij SERIS kunt u terecht voor de beste kantoorbeveiliging.

Bedrijfsbeveiliging is voor SERIS dagelijkse kost. Onze security medewerkers weten waar de veiligheidsrisico’s zitten en ontzorgen u van A tot Z. Wij nemen uw kantoorbeveiliging serieus. Binnen het beveiligingsplan wordt onder andere brandveiligheid, entreemanagement en alarmopvolging meegenomen. Daarnaast is er aandacht voor security awareness, zodat uw medewerkers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én gewenst gedrag vertonen.

Veilig op de werkvloer

De juiste kantoorbeveiliging is niet alleen belangrijk om diefstal te voorkomen, maar ook om te zorgen dat uw medewerkers zich veiliger voelen. Wanneer u SERIS inschakelt voor de beveiliging van uw kantoor, kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw kantoorpand zo goed mogelijk te beveiligen. Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en weten in iedere situatie hoe ze moeten handelen. We spreken regelmatig de gang van zaken met u door en rapporteren ook regelmatig aan u. zo blijft u goed op de hoogte van onze werkzaamheden.

Beveiligers voor uw kantoorpand

De beste beveiliging door SERIS

SERIS biedt u de mogelijkheid om fysieke beveiligers voor uw kantoorpand in te huren. Zij kunnen verschillende werkzaamheden uitvoeren waardoor iedereen zicht veilig op de werkvloer voelt. Deze fysieke beveiliging bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Hospitality: Met onze hospitality oplossingen voor kantoorpanden worden klanten en medewerkers warm onthaalt bij binnenkomst. Daarnaast signaleren onze kantoorbeveiligers
  • Mobiele surveillance: Door mobiele surveillance in te zetten wordt er een preventieve werking gerealiseerd waardoor onbevoegden uit de buurt blijven.
  • Alarmopvolging: Wanneer er een alarm afgaat in uw kantoorpand, gaan onze ervaren beveiligers op onderzoek. Door adequaat reageren wordt uw organisatie uitstekend beveiligd.

Met kennis en kunde van uw organisatie en sector gaat SERIS professioneel aan de slag. We helpen u om uw medewerkers én uw kapitaal te beschermen. Wilt u weten op welke manier wij kunnen helpen bij het beveiligen van uw kantoor?

Proactieve partner