Kantoorbeveiliging

Veilig op de werkvloer

Er bestaat een grote kans dat ook op uw kantoor waardevolle spullen en documenten met vertrouwelijke informatie onbewaakt op hun plek liggen. Dit maakt het voor criminelen makkelijk om hun slag te slaan. Onbevoegden houdt u natuurlijk liever buiten de deur. Door uw kantoorpand optimaal te beveiligen, voorkomt u diefstal en creëert u een veilige werkomgeving voor uw personeel. Bij SERIS kunt u terecht voor de beste kantoorbeveiliging, wij helpen u met plezier met de beveiliging van uw kantoorpand.

De juiste kantoorbeveiliging is niet alleen belangrijk om diefstal te voorkomen, maar ook om te zorgen dat uw medewerkers zich veiliger voelen. Wanneer u SERIS inschakelt voor de beveiliging van uw kantoor, kunt u er zeker van zijn dat wij er alles aan doen om uw kantoorpand zo goed mogelijk te beveiligen. Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en weten in iedere situatie hoe ze moeten handelen. We spreken regelmatig de gang van zaken met u door en rapporteren ook regelmatig aan u. Zo blijft u goed op de hoogte van onze werkzaamheden.

Kantoorbeveiliging van A tot Z

Bedrijfsbeveiliging is voor SERIS dagelijkse kost. Onze security medewerkers weten waar de veiligheidsrisico’s zitten en ontzorgen u van A tot Z. Brandveiligheid, entreemanagement, alarmopvolging: het wordt allemaal meegenomen in het beveiligingsplan. Ook is er aandacht voor security awareness, zodat uw medewerkers het belang van de veiligheidsmaatregelen inzien én gewenst gedrag vertonen. Wij nemen uw kantoorbeveiliging zeer serieus. Voor elk bedrijf en elke branche kunnen wij een op maat gemaakt plan maken.

Verschillende beveiligingsoplossingen

De beste beveiliging door SERIS

Om de (brand)veiligheid binnen uw kantoor te waarborgen, biedt SERIS intelligente beveiligingsoplossingen. Vaak is dit een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de kantoorveiligheid en beveiliging van uw kantoorpand biedt SERIS onder anderen de volgende oplossingen: fysieke beveiliging, mobiele surveillance, alarmopvolging en hospitality.

Met kennis en kunde van uw organisatie en sector gaat SERIS professioneel aan de slag. We helpen u om uw medewerkers én uw kapitaal te beschermen. Wilt u weten op welke manier wij kunnen helpen bij het beveiligen van uw kantoor?

Proactieve partner