Beveiliging logistiek

Bij SERIS begrijpen we dat beveiliging binnen distributiecentra van groot belang is. Distributiecentra liggen vaak afgelegen en staan vol waardevolle goederen. Bovendien bevat een vrachtbrief vertrouwelijke informatie die u graag uit handen houdt van criminelen. Ook de veiligheid binnen distributiecentra verdient de nodige aandacht door de vele dagelijkse werkzaamheden, zoals transportbewegingen, zware machines en hoge werkdruk. Met onze juiste security- en safetymaatregelen stelt u uw personeel, pand en goederen veilig.

Transportbeveiliging

Door onze branchespecifieke oplossingen zijn we ook in de logistieke sector bekend met het ontzorgen op het gebied van veiligheid. Onze beveiligers weten met welke veiligheidsrisico’s u te maken heeft en houden rekening met de actuele wet- en regelgeving. Daarbij maken we vooraf een securityscan om de zwakke plekken op tafel te krijgen. Onze professionals gaan graag voor u aan de slag!

Toegangscontrole

Om calamiteiten als interne diefstal, fraude en brand te voorkomen, biedt SERIS beveiligingsoplossingen van de bovenste plank. Vaak een combinatie van mensen en techniek, en altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de veiligheid en beveiliging van logistieke bedrijven biedt SERIS verschillende intelligente beveiligingsoplossingen.

Transportbewaking

Onze surveillance opereert landelijk en is direct ter plaatse bij een melding. We kunnen snel schakelen. De surveillanten zijn getraind en weten hoe te handelen bij incidenten. Daarnaast heeft een transportbeveiliger altijd een specifieke opleiding gevolgd, zodat tijdens de transportbewaking te allen tijde de juiste procedures worden gevolgd.

Camerabewaking

Met onze videobeveiliging kunnen uw logistieke processen 24 uur per dag en 7 dagen per week geregistreerd worden. De camera’s zijn aangesloten op onze alarmcentrale, waar de beelden live worden bekeken door onze centralisten. Bij onregelmatigheden nemen zij direct actie.

Track & Trace

Door middel van track & trace worden uw ladingen gevolgd tijdens transport en overslag. Zo zijn goederen niet alleen veilig op uw terrein, maar ook daarbuiten. SERIS is gespecialiseerd in het ontzorgen van A tot Z en biedt altijd een oplossing.

Visitatie

Vermoed u dat er diefstal of smokkel plaatsvindt? Dan kunnen visitatiediensten wenselijk zijn. Onze bevoegde beveiligers visiteren op professionele, discrete en respectvolle wijze. Op een deskundige manier zal naar de situatie gekeken worden.

Toegangscontrolesysteem

Door een sluitende toegangscontrole kunnen alleen bevoegden op uw terrein komen. Een goede beveiliging door middel van toegangscontrolesystemen is dan een geruststellende gedachte. Door onze innovatie mogelijkheden kunnen we dit realiseren en de risico’s beperken.

Preventieve controleronde

Door structureel preventieve controlerondes uit te voeren, worden criminelen ontmoedigd. Door deze controles kunnen onregelmatigheden en gevaren tevens sneller worden opgemerkt. Is er sprake van onregelmatigheden, dan neemt onze beveiliger direct maatregelen. Een preventieve controleronde kan zowel op een vast tijdstip als op flexibele tijdstippen plaatsvinden. Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Proactieve partner