Vrijetijdsindustrie beveiligingsoplossingen

De vrijetijdsindustrie is zeer divers en vraagt daarom om specifieke beveiligingsoplossingen. Een familie die zorgeloos kan genieten van een dagje weg in een pretpark. De veiligheid van de bezoekers en de collectie van een museum. Internationale sterren die zonder problemen in een hotel kunnen verblijven. Een vader en zoon die ongestoord naar een voetbalwedstrijd kunnen kijken. Dit zijn een aantal voorbeelden van de zeer diverse leisure sector. Een specifieke aanpak per type en locatie is dus zeer gewenst. De beveiliging van een hotel heeft namelijk een andere insteek nodig dan de beveiliging van een pretpark. Voor elk type beveiliging heeft SERIS een passende oplossing waarbij beveiliging, hospitality en safety hand in hand gaan. Wat ze wel gemeen hebben is dat de beveiliging professioneel en gastvrij moet zijn.

Gastvrijheid

Bij bedrijven in de vrijetijdsindustrie willen bezoekers plezier maken en ongestoord kunnen genieten. SERIS combineert slimme technologische oplossingen met goed opgeleide beveiligers om de risico’s zoveel mogelijk uit te bannen. Onze beveiligers zijn getraind in het signaleren van dreiging en afwijkend gedrag en hoe je hier adequaat op kan te reageren. Hierbij verliezen ze hun rol van gastheer of -vrouw nooit uit het oog. Want wij weten als geen ander dat u niet alleen belang hecht aan veiligheid, maar vooral ook aan gastvrijheid. Onze beveiligers stellen zich betrouwbaar, behulpzaam en betrokken op. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat onruststokers worden aangesproken op wangedrag en kleine calamiteiten geen kans krijgen om groot te worden.

Onze meerwaarde

  • Op basis van goed werkgeverschap onderscheiden we ons door de menselijke factor. Dat doen we mét mensen en vóór mensen.
  • We komen met integrale oplossingen waarin menskracht wordt gecombineerd met geavanceerde techniek.
  • Door middel van technologie en data-analyse optimaliseren wij onze dienstverlening.
Proactieve partner