Wat doen wij?

Wat biedt SERIS?

SERIS is een modern beveiligingsbedrijf met een scala aan beveiligings-, veiligheids- en hospitality-oplossingen en een divers klantportfolio. Om deze oplossingen aan te kunnen bieden en klanten naar tevredenheid van dienst te kunnen zijn, investeert SERIS graag in haar medewerkers. Onze professionaliteit en vakkundigheid is dan ook te danken aan goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die elke dag met plezier hun werk doen.

Bij SERIS vormen de medewerkers het hart van het bedrijf. Als één geheel waarborgen we de veiligheid en het welzijn van al onze klanten. Als je bij ons komt werken, word je ook echt onderdeel van het team. Je krijgt kansen en opleidingen om het beste uit jezelf te halen. SERIS investeert in haar medewerkers omdat iedereen zich ervan bewust is dat de identiteit en de successen van het bedrijf te danken zijn aan het personeel, dat zich elke dag weer voor de volle honderd procent inzet.

Waarom werken bij SERIS?

We willen als SERIS de beste werkgever binnen de beveiligingsbranche zijn en dit realiseren we door de volgende punten.

  • Aandacht voor de medewerkers: we vinden onze medewerkers minimaal net zo belangrijk als onze klanten en zorgen dat er een prettige bedrijfscultuur is.
  • Arbeidsvoorwaarden: we bieden onze medewerkers goede arbeidsvoorwaarden, waarbij we een aantal leuke aanvullingen op de CAO Particuliere Beveiligingsorganisaties hebben.
  • Sollicitatieprocedure: We nemen uitvoerig de tijd om elkaar goed te leren kennen.
  • Opleidingen & trainingen: We zorgen er samen met jou voor dat je de benodigde opleidingen en trainingen kunt volgen met aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Proactieve partner