Wat is mobiele surveillance?

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij beveiligingsmedewerkers in een surveillanceauto controlerondes rijden. Deze rondes worden gereden in een bepaalde regio of op locatie. Dit zorgt voor een preventieve werking en houdt onbevoegden uit de buurt. De mobiele surveillanten houden een oogje in het zeil.

Mobiele surveillance is een effectieve manier om verschillende objecten te kunnen voorzien van beveiligingswerkzaamheden. Hierdoor zijn bijvoorbeeld bouwplaatsen, kantoren of technische installaties altijd voorzien van kwalitatieve bewaking.

Waarom kiezen voor mobiele beveiliging?

De werkzaamheden van mobiele beveiliging zijn gericht op het realiseren van een veilige locatie. Door te kiezen voor mobiele surveillance ervaart u de volgende voordelen:

  • Gemoedsrust gedurende de avond en de nacht;
  • Een zorgeloze start van de dag;
  • Preventieve werking;
  • Het delen van de code van het alarmsysteem wordt overbodig;
  • Collectieve aanpak geeft financiële voordelen.

Controlerondes door mobiele surveillanten

De mobiele surveillanten van SERIS hebben specialistische kennis en ruime ervaring met mobiele beveiliging. De mobiele surveillance werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerd beveiliger in een herkenbare surveillance wagen.

De mobiele surveillant controleert onder andere of het gebouw goed wordt afgesloten, loopt een brand- en sluitronde en kan voor werktijd openen. De surveillant staat 24/7 in verbinding met ons Security Operation Center zodat er adequaat gereageerd kan worden in geval van calamiteiten.

24/7 beveiliging met alarmopvolging

Bij brand, inbraak of een calamiteit telt iedere seconde, daarom is snelle en professionele 24/7 alarmopvolging een must. Om te voorkomen dat uzelf voor niets uw bed uit moet, nemen de mobiele surveillanten van SERIS eerst de stand van zaken op. Is er wél iets aan de hand, dan zijn wij in een mum van tijd ter plaatse. Op locatie controleert de surveillant het pand en het omliggende terrein. Is het foute boel? Dan houdt de alarmopvolging natuurlijk ook in dat wij zo snel mogelijk de politie of andere hulpverleningsdiensten inschakelen.

Kies voor de mobiele surveillance van SERIS

De mobiele surveillance van SERIS zorgt voor een veilig gevoel. Bij ons kunt u altijd rekenen op geüniformeerde beveiligers die goed zijn opgeleid voor verschillende situaties. Wij houden altijd een preventief oogje in het zeil zodat u met een zorgeloos gevoel kunt slapen. Wilt u zelf het veilige gevoel ervaren van uitstekende beveiliging? Wij geven graag advies over onze mobiele surveillance.

Proactieve partner