Zorgeloze beveiliging met MOBIELE SURVEILLANCE

Dankzij onze mobiele surveillance verlaat u met een gerust hart uw bedrijfspand. De herkenbare aanwezigheid van surveillanten heeft een preventieve werking en houdt onbevoegden uit de buurt. Onze mobiele surveillanten houden een oogje voor u in het zeil. Wij voeren controlerondes uit voor openings- en na sluitingstijd en indien gewenst tussentijds. In elke situatie weet onze mobiele surveillant precies hoe er  moet worden gehandeld, zodat dat u bij calamiteiten zelf de deur niet uit hoeft. Dat is een zorg minder!

Controlerondes door professionals

De beveiligingsmedewerkers van SERIS hebben specialistische kennis en ruime ervaring met mobiele beveiliging. De mobiele surveillance werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerd beveiliger in een herkenbare surveillance wagen. De surveillant staat 24/7 in verbinding met ons Security Operation Center, zodat er adequaat gereageerd kan worden in geval van calamiteiten. De surveillant controleert onder andere of het gebouw goed wordt afgesloten, loopt een brand- en sluitronde en kan vóór werktijd openen en alvast de verlichting aanzetten.

Surveillance beveiliging en alarmopvolging

Dagelijks rijdt een groot aantal surveillance auto’s van SERIS rond om beveiligingstaken uit te voeren. Vanuit onze basis in Dordrecht en Barendrecht verzorgen wij alarmopvolging en mobiele surveillance werkzaamheden. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en beschikken over goed ingerichte surveillance voertuigen voorzien van de meest moderne technieken. Bijvoorbeeld warmtebeeldcamera’s om indringers snel te signaleren.

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Maakt uw alarminstallatie melding van een ongewone situatie? Dan kan het zomaar loos alarm zijn. Om te voorkomen dat u zelf voor niets uit bed komt, nemen beveiligers van SERIS eerst de stand van zaken op. Is er wél iets aan de hand, dan is er binnen een mum van tijd iemand ter plaatse. Op locatie controleert de surveillant uw pand en het omliggende terrein. Foute boel? Dan houdt de alarmopvolging natuurlijk ook in dat wij zo snel mogelijk de politie of andere hulpverleningsdiensten inschakelen.

Waarom kiezen voor mobiele surveillance?

Mobiele Surveillance is het uitvoeren van, grotendeels structureel, werk zoals openingsrondes, brand-/ en sluitrondes en controlerondes. De werkzaamheden zijn erop gericht om u te faciliteren en te zorgen voor een veilige locatie. Kiezen voor een mobiele surveillance beveiliging heeft de volgende voordelen.

  • Een zorgeloze start van de dag.
  • Brandveiligheid is gegarandeerd.
  • Preventieve werking.
  • Het delen van de code van het alarmsysteem wordt overbodig.
  • Collectieve aanpak geeft financiële voordelen.
Proactieve partner