Wat is mobiele surveillance?

Mobiele surveillance is een vorm van beveiliging waarbij beveiligingsmedewerkers in een surveillanceauto controlerondes rijden. Deze rondes worden gereden in een bepaalde regio of op locatie. Dit zorgt voor een preventieve werking en houdt onbevoegden uit de buurt. De mobiele surveillanten houden een oogje in het zeil.

Mobiele surveillance is een effectieve manier om verschillende objecten te kunnen voorzien van beveiligingswerkzaamheden. Hierdoor zijn bijvoorbeeld bouwplaatsen, kantoren of technische installaties altijd voorzien van kwalitatieve bewaking.

Waarom kiezen voor mobiele beveiliging?

De werkzaamheden van mobiele beveiliging zijn gericht op het faciliteren van een veilige locatie. Door te kiezen voor mobiele surveillance ervaart u de volgende voordelen:

  • Een zorgeloze start van de dag;
  • Brandveiligheid is gegarandeerd;
  • Preventieve werking;
  • Het delen van de code van het alarmsysteem wordt overbodig;
  • Collectieve aanpak geeft financiële voordelen.

Controlerondes door mobiele surveillanten

De mobiele surveillanten van SERIS hebben specialistische kennis en uime ervaring met mobiele beveiliging. De mobiele surveillance werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerd beveiliger in een herkenbare surveillance wagen.

De surveillant staat 24/7 in verbinding met ons Security Operation Center zodat er adequaat gereageerd kan worden in geval van calamiteiten. De mobiele surveillant controleert onder andere of het gebouw goed wordt afgesloten, loopt een brand- en sluitronde en kan voor werktijd openen.

Een slimme investering in beveiliging 24/7

De inzet van mobiele surveillance is een slimme investering voor 24/7. Maakt uw alarminstallatie melding van een ongewone situatie? Dan kan het zomaar loos alarm zijn. Om te voorkomen dat uzelf voor niets uit bed komt, nemen de mobiele surveillanten van SERIS eerst de stand van zaken op. Is er wél iets hand, dan zijn wij binnen een mum van tijd ter plaatse.

Op locatie controleert de surveillant het pand en het omliggende terrein. Is het foute boel? Dan houdt de alarmopvolging natuurlijk ook in dat wij zo snel mogelijk de politie of andere hulpverleningsdiensten inschakelen.

Kies voor de mobiele surveillance van SERIS

De mobiele surveillance van SERIS zorgt voor een veilig gevoel. Bij ons kunt u altijd rekenen op geüniformeerde beveiligers die goed zijn opgeleid voor verschillende situaties. Wij houden altijd een preventief oogje in het zeil zodat u met een zorgeloos gevoel kunt slapen. Wilt u zelf het veilige gevoel ervaren van uitstekende beveiliging? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze mobiele surveillance.

Proactieve partner