De juiste balans

Total Security Concept

De samenleving verandert voortdurend en daarmee ook de onzekerheden en eventuele dreigingen. Het vinden van de juiste balans tussen veiligheid en gastvrijheid is belangrijk én onze specialiteit. U wilt uw waardevolle bezittingen, klanten, medewerkers en processen maximaal beschermen, zodat u zich zorgeloos op uw kerntaken kunt richten. Professionele beveiliging draagt daaraan bij. Onze klanten weten dat ze kunnen rekenen op ons!

Met het Total Security Concept kan SERIS de hele beveiliging van uw bedrijf uit handen nemen, als dit aansluit bij uw wens. Want daar begint het voor ons. Uw specifieke situatie, behoefte en toekomstplannen vormen het vertrekpunt voor een juiste analyse. We luisteren goed en stellen de juiste vragen om samen te bepalen met welke risico’s uw onderneming te maken heeft en welke veiligheidsmaatregelen nodig zijn. Op basis hiervan stelt SERIS, indien gewenst, een integraal veiligheidsplan op waarbij we natuurlijk rekening houden met alle relevante wet- en regelgeving die gelden voor uw bedrijf.

Voordelen van SERIS

Het inschakelen van SERIS als uw proactieve partner op het gebied van beveiligen heeft veel voordelen:

  • totale ontzorging op het gebied van beveiliging en hospitality
  • optimale combinatie van mens en technologie: op afstand als het kan, fysiek als het moet
  • internationale know-how
  • deskundige managing partner met zorgvuldig samengesteld netwerk van specialisten
  • flexibiliteit en continuïteit
  • korte communicatielijnen en afspraak is afspraak
  • proactieve en kritische partner om op én mee te bouwen

Benieuwd wat SERIS voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Persoonlijke aandacht

Passend budget

Als een van de grootste Europese beveiligingsbedrijven heeft SERIS alle middelen in huis om de integrale beveiliging van uw organisatie te verzorgen. Hoewel we een grote organisatie zijn, verdwijnt u absoluut niet in de massa. Wij zorgen ervoor dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u verdient. Met één aanspreekpunt heeft u altijd een luisterend oor en bieden we een proactieve houding die er voor zorgt dat er snel geschakeld wordt als het gaat om flexibiliteit en continuïteit.

Met de hedendaagse technologie kan SERIS een belangrijk deel van de beveiliging op afstand verzorgen. Denk aan digitale surveillance, remote control, toegangscontroles op afstand of een security managementsysteem. Hiermee kunnen uw totale beveiligingskosten aanzienlijk verlaagd worden. Door de juiste middelen te combineren, kunt u uw organisatie goed laten beveiligen binnen het beschikbare budget.

Proactieve partner