Beveiliging datacenter

Datacenters beheren belangrijke bedrijfsinformatie van veel organisaties. In uw datacenter brengt u bedrijfkritische ICT-systemen van uw klanten onder. Daarmee draagt u een grote verantwoordelijkheid. Het lekken van datagegevens kan bedrijven veel schade toebrengen en daarom is het beveiligen van datacenters van essentieel belang. SERIS helpt u met het beschermen van de bedrijfscontinuïteit van uw klanten en uw eigen medewerkers.

Optimale bescherming

De beveiliging van een datacenter vergt een specifieke aanpak. We begrijpen dat de beveiliging niet ten koste mag gaan van de gebruiksvriendelijkheid voor uw klanten. Dat weten wij bij SERIS maar al te goed! De beveiligingsoplossingen van SERIS sluiten naadloos aan op de veiligheidsrisico’s die een datacenter loopt zónder de toegankelijkheid van de ICT-apparatuur te beperken. Het resultaat? Optimale bescherming van servers, systemen en verbindingen én een veilige omgeving voor uw medewerkers en tevreden klanten.

Van objectbeveiliging tot hospitality

Wij nemen de volledige beveiliging voor u uit handen en stellen samen een plan op voor het beste resultaat. Om voor de (brand)veiligheid te zorgen van uw datacenter, biedt SERIS uiteenlopende beveiligingsoplossingen. De oplossingen zijn altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Voor de veiligheid en beveiliging van uw datacenter biedt SERIS de volgende oplossingen: object beveiliging, camerabeveiliging en hospitality.

Toegankelijkheid van een datacenter

In verband met privacy en datalekken is het belangrijk dat niet iedereen toegang heeft tot uw data. Een objectbeveiliger houdt in de gaten wie er toegang heeft tot uw datacenters en voorkomt toegang door onbevoegde.

Meer informatie over datacenter beveiliging

Wilt u meer weten over de beveiliging van uw datacenter door SERIS? Onze medewerkers adviseren u graag.

Proactieve partner