Security opleidingen

In een werkomgeving waar u veel klantcontact heeft, krijgt u soms ook te maken met lastige mensen, agressief gedrag en negatieve emoties. Mensen kunnen zich hierdoor onzeker en niet meer veilig voelen. SERIS biedt opleidingen aan die u hierover alles leren en tevens aandacht besteden aan hospitality. De training omgaan met agressie maakt u weerbaarder tegen agressie op de werkvloer en met de training security awareness leert u risico’s herkennen. Laat u de security over aan beveiligers? Dan moeten zij in sommige sectoren in het bezit zijn specifieke certificaten. Bij ons kunnen ze de fijne kneepjes van het vak leren.

Safety opleidingen

Het is goed om te weten hoe u moet handelen in situaties van ongelukken. Een val van een hoogwerker, een kleine brand of een spijker in een duim. Het kan allemaal gebeuren op de werkvloer. SERIS Academy biedt uiteenlopende opleiding op het gebied van safety. Zo leert u in de BHV-opleiding hoe u om kunt gaan met dagelijkse ongelukken en gaat u bij de EHBO-opleiding nog een stap verder. Alle vaardigheden kunt u ook afzonderlijk leren bij SERIS. Werkt u in een bedrijf met een hoog veiligheidsrisico? Dan doet u er verstandig aan om uw VCA-certificering te halen.

Opleidingen van top kwaliteit

Veiligheid op de werkvloer is van ongekende waarde. SERIS Academy biedt uiteenlopende opleidingen en trainingen aan op het gebied van Security en Safety. De SERIS Academy werkt alleen met de beste docenten en trainers. Iedereen heeft ruime ervaring in opleiden én heeft de nodige voetstappen in het werkveld gezet. Tijdens onze opleidingen krijgt u een fijne combinatie van theorie en praktijk. Een deel van de opleidingen kunt u op afstand doen met e-learning. U kunt rekenen op uitstekende begeleiding.  Als u weet hoe u kleine calamiteiten onder controle kunt krijgen, kunt u in sommige gevallen een ramp voorkomen.

Onze dienstverlening

Security
SERIS Academy verzorgt uiteenlopende opleidingen op het gebied van beveiliging. Zo leveren we alleen de beste beveiligers af. We bieden de volgende opleidingen: havenbeveiliger, PFSO, camera observant én de trainingen omgaan met agressie, security awareness en hospitality.

Safety
SERIS zorgt ervoor dat uw medewerkers direct kunnen handelen als de nood aan de man is. We bieden de opleidingen; EHBO, BHV, VCA, BMI en Liftbevrijden,

Proactieve partner