Luchthavenbeveiliging

Op een luchthaven is het een komen en gaan van passagiers, bezoekers, medewerkers en leveranciers. Dit zorgt helaas ook vaak voor criminaliteit en terrorisme. Om de veiligheid van passagiers, bagage en vliegtuigen te waarborgen is optimale luchtvaartbeveiliging een must. SERIS voorziet u van optimale en innovatieve beveiliging.

Expertise van SERIS

Luchthavenbeveiliging vraagt om expertise. Zo moet er rekening worden gehouden met nationale en internationale wet- en regelgeving en de complexe processen op een luchthaven. Ook ervaring met crowd management en security awareness is essentieel. SERIS beschikt over deze ervaring en kennis. Met een totaalpakket aan security- en veiligheidsmaatregelen waarborgen we de veiligheid zónder de diensterlening te verstoren of de gastvrijheid te beperken.

Intelligente beveiligingsoplossingen op de luchthaven

Om een vliegveld te beschermen tegen gevaren als brand, terrorisme en criminaliteit biedt SERIS intelligente luchtvaartbeveiliging. Vaak een combinatie van mensen en de allerbeste systemen en technologie. Altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Onze beveiligers gaan gestructureerd te werk volgens predictive profiling en werken nauw samen met de Koninklijke Marechaussee, douane en andere luchtvaartautoriteiten. Voor de veiligheid en beveiliging van luchthavens biedt SERIS de volgende oplossingen: visitatiediensten luchtvaartbeveiliging, toegangscontrolesystemen en controle ruimbagage.

Waarom SERIS?

  • Jarenlange internationale ervaring
  • Uitgebreide risicoanalyses en ondersteuning bij ontwikkeling van veiligheidsprogramma’s
  • Zorgvuldige screening

Wilt u meer informatie over luchthavenbeveiliging door SERIS?

Proactieve partner